|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Zapisi z oznako: bolezen
Razvrsti padajoče glede na: 


image
torek, 1.3.2011
moja_sedmica
Pozdravljeni,

0
2

image
ponedeljek, 1.11.2010
moja_sedmica
Bila je prijetna nedelja, 31. oktober, ko smo se peljali v kolpsko dolino obiskati grobove ljubljenih pokojnikov. Po obveznem postanku na pokopališču pri Fari, smo se, kot nam je že v navadi, odpeljali še v čudovito vasico Hrib, kjer imamo vikend. Tam pa je živela tudi moja teta. Zadnje čase je bil že kar običaj, da smo se vsakokrat ko smo bili v tistih krajih, pri njej oglasili na kavici. In tudi včeraj smo se.

4
0

image
torek, 28.9.2010
moja_sedmica
Oh ti september, letos nisi nič kaj prijeten mesec v mojih očeh. Poleg pestrega dogajanja, sedaj še to. Namesto prijetnega slovesa od poletja, ki smo ga s prijatelji načrtovali na morju že več mesecev, je cela družinica doma obležala z virozo.

0
0

image
torek, 21.9.2010
moja_sedmica
Vrtec, septembra najbolj obravnavana tema staršev, katerih otrok gre prvič v 'tuje' varstvo. Dobro opravičilo, da zadnje čase pišem le še o tem, mar ne? Danes ne bom govorila več ne o uvajanju, niti ne o Gajevem počutju v vrtcu, temveč o njegovi prvi 'vrtec' virozi. Vročina, bruhanje in driska so po zadnjih informacijah hit meseca septembra, viroza, za katero je zbolelo že kar lepo število otrok.

0
2

image
torek, 2.3.2010
guppy
Ko zboli otrok, smo starši vedno pretreseni. Opazno ali neopazno. Zamajan je namreč naš normalni ritem, namesto službe smo na bolniški, noči so večinoma neprespane, v glavi pa hrup, ki pravi: "potrebujem počitek!"

4
4

image
ponedeljek, 7.12.2009
guppy
Za Majo in njenega očka Jako. Držimo pesti jutri!

1
0

image
sobota, 5.12.2009
guppy
Pred kakšnim mesecem sem se srečala iz oči v oči z rakom. Grozil mi je s svojimi klešči da bo vsak trenutek napadel.

5
4




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?