|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Zapisi z oznako: otrok
Razvrsti padajoče glede na: 


image
sreda, 31.8.2011
umma3
Kar zgrozila sem se nad izjavo, da je »definicija družine mama, oče in otrok/otroci, ter da tudi zakonki par NI družina« kar naj bi bodočim učiteljem, študentom pedagoške fakultete skušali vcepti v glave in kar naj bi učili tudi male nadebudneže, ki jim bodo v prihodnosti zaupani. Ali res moramo v 21. stoletju še vedno razmišljati kot v srednjem veku? Ali res moramo takšno zastarelo mišljenje vcepljati v glavice otrok, tako da bomo (bodo) enako razmišljali še v 22., 23. in ostalih stoletjih!?

2
4

image
torek, 17.5.2011
umma3
"Ne moreš primerjati dojenčka in psa!" mi je zabrusila znanka, ko sem s svojo prijateljico, novopečeno mamico, klepetala o kakanju in lulanju svojega psička. Še dobro, da mi je prijateljica, ki je že izkusila odraščanje pasjega otročka, zdaj pa se sooča še z odraščanjem svoje male človeške princeske, ekspresno stopila v bran. "Seveda, lahko!" No, pa si nisem mogla kaj, da se vseeno ne bi počutila malce čudno, ker sem o svojem psičku govorila kot o otročku. In začela razmišljati ...

0
1

image
petek, 11.2.2011
moja_sedmica
Otroci, otroci, otroci, naši mali zakladki. Obožujem trenutke, ko opazujem mojega dvoletnika pri vsakdanjih 'opravilih'. Kako je poln sreče in veselja in ima vsak dan toliko za postoriti. Njegova prikupnost me osrečuje in ko ga takole gledam, se zavedam, da ni nič pomembnejšega od njegovega zdravja in naše družinske ljubezni.

0
1

image
četrtek, 10.2.2011
moja_sedmica
Ste se tudi vi že kdaj vprašali, kdaj je tisti pravi čas, da se nehate pred svojim otrokom pogovarjati o določenih temah, na primer o njem, njegovih težavah oziroma mučnih izkušnjah? Jaz sem opazila, da je čas za pazljivost že prišel. Sicer tega tudi prej nikoli nisem rada počela, saj mi je mali sinko že dostikrat dal vedeti, da me sliši kaj govorim, četudi tega ni pokazal. Kar nekajkrat se je zgodilo, da je zatopljen v igro, kar naenkrat začel ponavljati besede, ki so bile ravnokar izgovorjene. Torej dovolj dober pokazatelj, da je bila igra le 'krinka', medtem ko je on spremljal pogovor med staršema.

0
1

image
ponedeljek, 14.12.2009
guppy
Snežinkeeeeee!

2
0

image
torek, 1.12.2009
guppy
Ob štirih zjutraj naju je zbudil jok. Očkaaa, Očkaaaaa! Marka sva včeraj dala v posteljo z rahlo vročino. Skočila sva izpod toplih odej in mož ga je v nekaj trenutkih pomiril. Kako se pa sam pomiriš?

1
3




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?