|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Ta nove"....38.dan
23.11.2005 6:17:32   
CUKRČEK
Ola, suhljaticeuser posted image ,
kako? Mater je zunaj mrzlo.....me je skoraj odpihnilo ket tako piha. Na srečo sem fajn "pri sebi", da me ne more kar takouser posted image

Ja, danes bom pa po dolgem času segedin jedla. njama njama
PA zraven eno črno žemljico in bo želodček zadovoljen. JAz pa še bolj.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "Ta nove"....38.dan
23.11.2005 6:29:33   
tjaga
Oj, jutro,

spet druga po vrsti na temi. Ali ni to malo čudno?A ste vse hujšarice razen Cukrčka doma na porodniški? No tudi za Splišni vem, da ni. Kaj pa ostale?
Včerajšnji dan, ki je bil do 18.00 ure uspešen, se je na koncu sprevrgel v manjšo požrtijo, saj sem za "sladico" pojedla eno tuno. user posted image  Potem sem se pa spat odpravila. Mislim, karakter pa tak (bljak).
Saj bobolje. Malo več energije bi morala imeti za sobno kolo, pa bi bilo tudi nekaj. Saj ne, da z rezultatom (-7 BTW) nisem zadovoljna, vendar bi bilo lahko še bolje. Ko sem prejšnjič hujšala, sem v 45 dneh, kolikor sem zdržala, shujšala 6 kg. Torej tokrat vodim, jeeeeeeeeeeeeeeeee.
Oprostite monologu.
Danes si bom privoščila pa eno solato in kos mesa. Še ne vem kakšno izbiro bodo imeli v Intersparu. Za zajtrk pa imam v službi klementince mandarince.
No zdaj pa grem. Danes malo prej, da se glavni gneči do Ljubljane izognem (moja pot čez Katarino je malo nevarna v teh razmerah).
Adijo, bodite pridne.



_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "Ta nove"....38.dan
23.11.2005 10:58:55   
rikica
Oj!Jaz sem še vedno na porodniški,še 4mesece in pol uživancije.Tudi še dojim zato gre pri meni vse skupaj počasi dol.Držim se da ločujem hrano,samo več pojem kot bi mogla.Imam pa v planu,ko končam z dojenjem da grem eno rundo skozi tako kot je treba.To imam zdaj predpripraveuser posted image user posted image .No danes bom jedla tako kot ponavadi na ta dan piščančje meso pečeno z polno zelenjave in radič.Zdaj pa greva z mojo user posted image malo ven,da prvič v življenju vidi sneg,jupiiii.Lp

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "Ta nove"....38.dan
23.11.2005 11:09:41   
biba.73
Čau!

Jaz imam pa danes na jedilniku samo vodo in me že od kar sem vstala iz postelje zebe, tako da si grem zdaj skuhat čajček No.3. Po službi pa sploh ne bom šla takoj domov, da me ne zanese preveč v kot kuhinje, kjer stoji hladilnik in se bom kar malo potepala, če seveda ne bo premrzlo. Pa pomoje je najboljše, da danes malo prej smuknem v posteljo, da me zvečer pred TV ne zgrabi kakšna volčja lakota.

Mnjam voda, čaj. Ni boljšega za danes. No ja, se moram malo vzpodbujat, da mi uspe do jutri.

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "Ta nove"....38.dan
23.11.2005 14:12:41   
Anonimen
Jaz imam danes B dan in se bom mastila z odojkom. V bistvu s svinjskimi rebri, ful lepimi, nemastnimi, s kožo povrhu. No, kože najbrž ne bom zmogla, bom pa poskusila. Pa zeleno solato zrave, pa kakšen kos sira pred tem, da se meso pogreje, tudi ne bo ušel. Moram si malo privoščit na tale beljakovinski dan, ker sire in suhe salame res pogrešam. Pa potem na ta dan malo burbončice preizkušam, če so še tako srečne ob teh okusih.

(odgovor članu biba.73)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "Ta nove"....38.dan
23.11.2005 14:15:09   
Anonimen
Jaz sem pa pravkar pohan sir, pa brstični ohrovt pa koren kuhan, pa zeleno solateo, pa čisto malo ovsenega kruha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: "Ta nove"....38.dan
23.11.2005 14:19:10   
Anonimen
Bolje bi bilo, da bi kar oves.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: "Ta nove"....38.dan
23.11.2005 14:27:00   
baguSka
Ojla. Jaz pa mam dons Š dan in sm glihkar pojedla kupček pečenga krompirčka v koščkih z vegetko. Mmmm... Šeee! :) Zvečer pa si bom kr kokice prvoščla. :) O kilah pa raj ne bom govorila, ker mam itak tko čudn. En dan več, drug dan mn user posted image Mam pa trenutno na obisku tud tetko, tko da komi čakam da je ne bo več, da vidm kaj bo pokazala tehtnica. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?