|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "igralni obiski" otrok
4.10.2007 8:18:25   
belka
Živjo!
Saj ne vem, kako naj poimenujem temo user posted image , da se bo vedelo, zakaj gre... V vrtcu je našo piko ena mamica povabila, da se pride igrat k "sošolki". Punčki sta stari 3 leta. Ker tega še nikoli nismo počeli, me zanima, kako to prakticirate?
Ali ste zraven "na kavi", ali otroka oddate in greste? Naj povem, da se drugače ne poznamo, tako da bi verjetno ostali kar tam. Bi bilo to čudno? Kaj ponudite otrokom, kakšne prigrizke? Kdaj pa potem vrnete povabilo, torej da se pride druga punčka igrat k vam? Kar takoj ali šele čez nekaj časa (koliko časa???)?
Saj vem, pojma nimam user posted image user posted image
Hvala, hvala, hvala!!! user posted image
belka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "igralni obiski" otrok
4.10.2007 8:38:57   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: belka

Živjo!
Saj ne vem, kako naj poimenujem temo user posted image , da se bo vedelo, zakaj gre... V vrtcu je našo piko ena mamica povabila, da se pride igrat k "sošolki". Punčki sta stari 3 leta. Ker tega še nikoli nismo počeli, me zanima, kako to prakticirate? Sem peljala otroka tja in bila z njim,ko je bil majhen,večjega pa pustim pri sošolcu za 2 uri in grem potem iskat,isto naredimo obratno

Ali ste zraven "na kavi", ali otroka oddate in greste?Oddamo in gremo,3 leta starega pa ne bi pustila,bi bila tam z njim,pa še starši se spoznateuser posted image  

Naj povem, da se drugače ne poznamo, tako da bi verjetno ostali kar tam. Bi bilo to čudno? NE
 
Kaj ponudite otrokom, kakšne prigrizke?Ponavadi so toliko v igri,da nimajo časa jest,ponudi jim kakšno slano pecivo,sadje,sladkarije

Kdaj pa potem vrnete povabilo, torej da se pride druga punčka igrat k vam? Kar takoj ali šele čez nekaj časa (koliko časa???)?Po zmožnostih časa,se zmeniš kdaj oni lahko in kdaj imaš ti čas,ponavadi mi vrnemo npr.čez en teden,dva
Saj vem, pojma nimam user posted image user posted image Se boš že naučila,ni panikeuser posted image user posted image
Hvala, hvala, hvala!!! user posted image
belka


(odgovor članu belka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "igralni obiski" otrok
4.10.2007 11:17:10   
binica
Mene je tudi ravno včeraj na parkirišču ustavila ena mamica in naju povabila na obisk. So se komaj preselili v naš kraj in nobenega ne poznajo, punčki sta pa skupaj v skupini.
Zakaj pa ne, jaz bom z veseljem šla user posted image user posted image user posted image . Mamica zgleda čisto fajn, njena pupica je pa prava cartika!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "igralni obiski" otrok
4.10.2007 12:10:59   
Lenny
Prakticiramo in se prav dobro obnese. Otroci si izmenjajo listke s telefonskimi številkami ali pa se srečamo v garderobi, potem pa starši uskladimo termine. Večinoma našega dečka pustim za kakšni 2 uri, potem pridem po njega in vedno je prehitro, ker se še polno posveča igri. Obratno seveda velja enako. Za pod zob se dobro obnesejo kakšne palačinke, sadje ali pa sendviči, zraven sok, časa za hrano jim kar zmanjkuje.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "igralni obiski" otrok
4.10.2007 12:21:36   
piščanc
ja, ko se enkrat tole začne je prav smešno, kako smo starši zmedeni.

no jaz grem prvič zraven, da se starši spoznamo. potem pa se dogovorimo, kdaj jo pridem iskat, če ocenim da se dobro počuti ali imam opravke. v vrtcu smo si pa izmenjavali telefonske številke, da smo se uskladili za termine.

sedaj, ko je v šoli, je že veliko bolj samostojna. še vedno pa vsaj za prvič povabim vedno tudi starše, kavica, sok...malo piškotov in lahko najdeš prijetne sogovornike. potem se pa otroci sami menijo.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "igralni obiski" otrok
5.10.2007 9:16:36   
belka
hvala punce, ste me pomirile user posted image user posted image

točno tako je, kot pravite, najprej panika, potem pa ugotoviš, da ni tako hudo user posted image

lp, belka

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: "igralni obiski" otrok
5.10.2007 20:35:33   
Anonimen
Prvič bi šla zagotovo zraven in večino časa (ali ves čas) ostala tam. Za naprej bi pa videla.

(odgovor članu belka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: "igralni obiski" otrok
12.10.2007 22:09:07   
Vesnika
Mi tudi to prakticiramo, otroci so izredno navdušeni, ko se dobimo... Ga pa najbrž pri treh letih še nebi samega pustila, je le še prekmalu... Sploh, če se še ne poznate s starši... (moje mnenje).    So pa taki igralni obiski nedvomno samo pozitivni. Tudi mi povabimo otroke k sebi, ampak vedno povabim tudi celo oba starša. Potem se pa usidramo v dnevno sobo, otrokom natrosimo morje igrač, tako da jih imamo pod kontrolo, mi pa medtem malo izmenjujemo mnenja in izkušnje o otrocih. Zelo prijetno doživetje. Pozdravček  ;)

_____________________________

Andražek je pa smeheca pojedel... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?