|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.7.2006 20:25:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hotel ali apartma ??
24.7.2006 20:37:50   
Anonimen
Definitivno apartma. Ker meni ne gre v glavom, kaj se v hotelski sobi počne ta čas, ko otrok spi. A to potem ves čas na tisti postelji sediš in ležiš in tiho čakaš, da bo otrok odpal svoje ali kako. Apartma ima spalnico posebej, če ni prav majhen, in se da ta čas, ko dete spi, normalno vsesti za mizo, stiti mrzlo pijačo in skuhati kavo. Mogoče tudi kosilo, da ti ni dolgčas. Pa tudi kakšna spodobna terasa je zraven ponavadi in se magari lahko thja malo vsedeš ali pa celo posončiš.
Kar se pa hrane tiče, pa če se ti ne da kuhati, itak lahko greš enkrat na dan kam na kakšno pizzo ali večerjo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hotel ali apartma ??
24.7.2006 20:43:53   
Marina_
Naša pupa je stara 5 mesecev in je po flaški.Ravno zaradi tega smo se odločili za apartma.V hotelu je malo noro,če jih moraš prositi naj tiflaške umijejo in sterilizirajouser posted image  pol pa da še ti vodo prekuhajo.No to je naš razlog za izbiro app.
Tudi jaz rada na dopustu "uživam" ,da ne rabim kuhat.Ampak se s tem ne obremenjujem.Bomo pač hodili v restavracije jest-pa še bolje je,ker lahko sam izbiraš kam boš šel.
Upam ,da sem ti pomagala

_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hotel ali apartma ??
24.7.2006 21:22:01   
mamči
Jaz sem uživala s 11- mesečnikom in 3.5 letnikom v hotelu s polpenzionom. Mali še tud pije po flaški, ki pa sem jo komot oprala v kopalnici z detergentom, vročo vodo in ščetko. Tud grelec sem imela s sabo.
Spal je malo v sobi, pa velikokrat kar v senci ob bazenu ali na plaži. V sobi ni problema - smo imeli tv, pa med tem, ko je spal sem sebe malo porihtala (kaka maska na obraz, malo manikure, pedikure, pa obloge na lase user posted image  - saj zato pa je dopust a ne.).
Mi je pa žal, da smo baby siterja doma pustili, ker enih par sem videla, da so ga imeli ob bazenu vključenega ko so mali počivali, starši so pa lahko malo uživali v bazenu. V bistviu si en, dva tri v sobi  če se prebudi, tako da je praktično.
Je pa po vročini kar malo mučno, ko pač vse živo vlačiš za sabo na plažo, pa cel dan aktivnosti z otrokom...si kar malo crknjen, tako da je že praktično, če ti ni treba za hrano skrbet. Po drugi strani je pa spet dobro, če si lahko sama skuhaš kar ti paše in kdaj ti paše.

Oboje ima dobre in slabe strani. Sama sem bila s celotnim bivanjam v hotelu zelo zadovoljna in mi je bilo res lepo, brez obveznosti do gospodinjenja. Pravi dopust.
Aja, pa še pakiranje - samo cotke in ostale drobnarije in smo že šli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hotel ali apartma ??
24.7.2006 21:32:55   
Anonimen
Mi smo lani vzeli apartma za 4 osebe, ker smo pa prišli prezgodaj so nam dali potem apartma za 7 oseb. Ker smo prav iskali apartma v sklopu hotela smo potem imeli samopostrežni zajtrk in večerjo v hotelu. Nama je bilo glavno, da sta dve sobi, ker Živa noče spati zraven naju!

Kar nekaj hotelov pa ima tudi družinske sobe. Glede na to, da bo otrok takrat star 4 mesece mislim, da bi vam ta varianta tudi šla skozi!

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: hotel ali apartma ??
24.7.2006 21:44:14   
Anonimen
Hotel user posted image .

Da vsaj med dopustom ne kuhata in pomivata posode.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: hotel ali apartma ??
24.7.2006 21:48:18   
Ro-La
hotel....na dopustu se je treba odklopituser posted image

_____________________________

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: hotel ali apartma ??
24.7.2006 22:11:51   
BLAŽIKA
    HOTEL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa pomožnosti all incl.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: hotel ali apartma ??
24.7.2006 22:22:58   
cmokec
Se podpišem pod Splišni.

Samo je treba bit previden, ker hoteli imajo v večini klimo, apartmaji pa ne. Pa meni je tudi hladnilnik pomemben.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: hotel ali apartma ??
24.7.2006 23:41:23   
kati*
iz prve roke ... pri 4m smo bili na zimskem dopustu v apartmaju in pri 8m na letnem dopustu v hotelu. Meni se je zdelo popolnoma enako. V hotelu sva imela baby-fon (vsekakor se je dobro pozanimati glede hotela; kje je jedilnica in kje soba, da bo baby-fon vlekel). Pejte tja, kamor ste vajeni in poslušaj svoje želje. Je pa res, da je v apartmajih več prostora in ste lahko bolj "komot".

_____________________________

lp, K

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: hotel ali apartma ??
25.7.2006 7:28:26   
srki
Mi smo bili do sedaj vedno v apartmaju. Pač, je treba kuhat, pa kaj, saj z malim otrokom itak ne lutaš cele dneve okrog, že zaradi vročine ne.


(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?