|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.6.2007 9:14:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beljakov sneg
3.6.2007 9:21:20   
Enolla
Bo, bo. Nič bat - sej za nekatere torte se beljakov sneg sploh ne rabi, čeprav ga jaz za vsako biskvitno testo uporabim. Beljakov sneg ima funkcijo rahljanja v bistvu. Edino, kar bi se lahko zgodilo je, da bi se testo ne vzdignilo tako,kot si navajena - ampak opazilo se pa ne bo če delaš torto.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: beljakov sneg
3.6.2007 10:46:11   
Anonimen
Ne verjamem, da bo dobro ... poročaj, če boš kljub vsemu dala pečt.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: beljakov sneg
3.6.2007 11:14:30   
Anonimen
Za torte in rolade nikoli ne delam sneg posebej.To se je delalo največkrat takrat, ko še ni bilo mikserjev.
Res dobro pride tudi če vse skupaj zmešaš, samo moko in pecilni na koncu narahlo vmešaš z mrežasto lopatico.Moke in pecilnega, če ga dodajaš ne smeš miksati, dobro zmiksaš jajca in sladkor in kakav ,če ga dodaš za temnejše testo.user posted image

< Sporočilo je popravil nežna -- 3.6.2007 11:15:10 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
3.6.2007 17:55:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?