|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 11:51:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a zmrzujete?
14.8.2007 12:43:50   
Lunca1
za različne omake, npr. morski sadeži z zelenjavo, med drugim tudi paradižnikom

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: a zmrzujete?
14.8.2007 12:51:07   
Anonimen
Zamrzujem ga ne.
Največ uporabljam pelate za vse možne omake(tunina, z mletim mesom, z piščancem in zelenjavo, bučke v omaki, v lazanji....), pekoče omake za tortilje, dodam jih v file za enchilade, omaka za na pico, cel paradižnik pa večinoma za solate(paradižnikova, mešana, grška solata...), za oblogo na pici ali bagetkah, občasno pa ga narežem na kolobarje in položim eno rezino paradižnika, rezino mozarele, pa spet paradižnik,pa sir...potresem z baziliko....in za par min, v pečico.
Pasiranega pa za omako za čufte in filane paprike.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: a zmrzujete?
14.8.2007 15:52:12   
sezam
Iz zmrznjenega sem delala sataraš

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: a zmrzujete?
14.8.2007 17:20:30   
Nasy
Jaz omakice ali naredim po kozarcih ali pa kr zmiksam paradižnik in dam v skrinjo, potem porabim za golaž ali omako

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: a zmrzujete?
14.8.2007 18:20:57   
Enolla
Nikoli.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: a zmrzujete?
14.8.2007 20:23:58   
bamby
Ponavadi ga ne zamrzujem. Če pa sem ga ob preveliki količini vseeno zamrznila, sem ga uporabila v mesni omaki za na makarone.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 21:18:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: a zmrzujete?
14.8.2007 21:30:26   
Jančika_
Moj tast skuha iz domačega paradižnika odlično mezgo (v bistvu samo spasiran paradižnik, pa malo tiste vode odlije), ki jo natoči v pollitrske steklenice in zapre. Tega pri nas ogromno pojemo, ker jaz obožujem paradižnikove omake na tak ali drugačen način (bučke, tuna...) in za juhe. Njami.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: a zmrzujete?
14.8.2007 22:54:54   
eya
Paradižnika nikoli n ezamrzujem. Itak imamo premalo placa v zamrzovalni omari...

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dobre prehranjevalne navade je treba privz...
Prehrana otrok bi morala biti, v primerjavi s prehrano odraslih, energijsko bolj bogata, saj otroci še rastejo in se raz...
Recept tedna: Šparglji v rižoti iz kuskusa
Šparlji veljajo za nizkokalorično zelenjavo, ki je odlična popestritev družinskega jedilnika, saj z njimi lahko pripravi...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?