|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.5.2013 19:17:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napad grizenja
1.5.2013 22:49:42   
annai
tk je bilo pri nas in se spomnem, da je moja mama bratu enostavno preusmerila pozornost, še preden mu je rekla, da ne sme, ga je že zamotla, in se mi zdi, da je blo tega obdobja kar hitro konec,...drugače pa smo pri nas reševali tako, da sem jo ugriznila nazaj toliko, da je vedela, da je neprijetno in ji nato pojasnili zadevo, da to boli, da tisti kateremu je to naredil joka in se je nehalo...bilo je potrebno samo dvakrat...se je navadila, da obstaja beseda ne tudi brez grizenja. od takrat brez problemov.

< Sporočilo je popravil annai -- 1.5.2013 22:56:47 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: napad grizenja
2.5.2013 0:13:27   
benika
Ugrizni nazaj. Pa ne moreš mu pustit, da grize vse po vrsti.

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
2.5.2013 10:14:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: napad grizenja
2.5.2013 11:21:58   
josephine27
Jaz nekao že predvidim, ko se pripravlja in ga odločno primem in rečem ne z bolj močnim glasom. Star je 18 mesecev in točno ve, da ne sme, kar se vidi iz njegove rekacije. Ne si mislit da ne razume, če poveš. Sicer pa je to eno tako obdobje, ki običajno hitro mine. Samo dat mu moraš vedet, da tega ne sme počet.

_____________________________



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: napad grizenja
2.5.2013 12:21:24   
mojcaziga
Mi sicer problema z grizenjem nismo imeli, je pa kmalu po vstopu v vrtec dobil navado, da te je udaril po roki. Sicer to ni bilo pogosto, pa tudi ne, ko ni bilo kaj po njegovem, pač enkrat ja drugič ne. Sem ga vedno opozorila, da tega ne sme delat, ampak čez dan, dva, tri je zopet. No in enkrat ko me je med igro udaril po roki sem ga udarila nazaj, po roki seveda. Bil je tako šokiran in se je kar zastrmel v mene (do takrat ga nisem nikoli udarila ali kaj podobnega), malo si je pogledal rokico in sem mu povedala, da je tudi nam tako hudo ko nas on udari, pa tudi nas rokica boli potem. Od takrat ni nikoli več udaril nobenega.

lp

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: napad grizenja
3.5.2013 9:00:51   
kajalin*
Če ve kdaj ugristi, potem gotov ni premajhen.Je pa tako, da je človeški ugriz zelo,zelo nevaren , zato mu morate to preprečiti. Naša je imela obdobje, ko je udarla, ampak kar je meni naredila, sem jaz nazaj njej in je rabila lih en teden, da je skapirala, da to ni prav in je nehala ;)Gristi si je pa ne bi upala, ker to niso heci.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?