|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.3.2004 10:52:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Brez partnerja v porodni sobi
4.3.2004 13:03:49   
Natasa-5
Hi!

Ne se že sedaj obremenjevati s tem ali bo očka zraven pri porodu ali ne, saj se navadno večina vsaj še nekajkrat premisli. Če bo tudi na koncu še vedno mnenja da ne bo zraven, ga nikar ne silite. Vedeti pa morata, da je porod večinoma dalj časa trajajoča zadeva in je zato vmes zadosti časa da se dogovarja z očkom(in babico) da lahko kadarkoli zapusti porodno sobo in počaka na rojstvo svojega otročka v posebni sobi, ali kje drugje izven porodnišnice. Četudi ne bi bil prisoten pri samem porodu, je lahko zraven prej in potem, med samim porodom pa ne. Tako se izognete vsem občutivejšim zadevam, hkrati pa delite srečo takoj po veselem dogodku-kar zna biti za oba zelo lepo.

Lp, Nat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Brez partnerja v porodni sobi
4.3.2004 18:48:16   
janči
ojla!
Tudi pri nas smo imeli podoben problem. Moj fant ni hotel prisostvovati porodu, ker se je bal da bi se mu zamerilo in s tem bi ga minila tudi spolna privlačnost. Silit ga nisem hotela čeprav mi ni bilo vseeno. Celo nosečnost sem pa poskušala nekako ga prepričat v to, da bi bil zraven cel porod ne samo med popadki.
Ko pa je prišel dan D me je odpeljal v porodnišnico, počakal da so me zrihtali, se preoblekel in bil z mano v porodni med popadki...no in na koncu ga pa je le premamilo in je sostal cel porod in mislim, da mu ni žal. Porod je bil kar zahteven in mislim, da je ostal zato da mi je stal ob strani in zelo mi je pomagalo.No pa tudi seks je tak kot prej.
Poslušaj, nič ga ne sili, vem da bi rada videla, da bi bil zraven, a ne skrbi vse se bo uredilo, še ima čas, veliko se pogovarjajta o tem, da bi ti njegova bližina pomenila ogromno.Boš videla vse bo ok!
srečno! pa pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Brez partnerja v porodni sobi
5.3.2004 8:15:11   
NinKa
Tudi midva sva imela ta pogovor ko sem zanosila. Vendar je njegov odgovor bil takoj, da bo z menoj in pika. Men je blo vsec.Skupaj sva hotela v materinsko solo, pa je prislo vse drugace. Jaz sem celo nosecnost (35 tednov)bruhala, od zacetka ful, proti koncu pa manj tako, da nisem bila zmozna iti v to materinsko solo. Sel je sam, da bo imel potrdilo da bo lahko zraven mene. Ko se je blizal rok sem jaz zbolela (prehlad). Ker sem imela vrocino in fejst kihala se je preselil za dva dni v dnevno sobo, da ne bi se on kaj fasal in ne bi mogel biti zraven. No, 10 dni po roku se je zacelo zares. Sla sva v Postojno in tam je bil z menoj cel cas, ampak resnicno cel cas - ceprav so ga ob 1h zjutraj nagnali domov, ni sel. Zjutraj ko so me pripravljali in sem se jaz kregala s sestro glede klistirja je bil zraven. Pa tudi cel porod v porodni sobi. Trajalo je 11ur samo v porodni sobi. Na koncu je ves ponosen prerezal popkovino in kot prvi takoj vzel v narocje tudi svojega korenjaka. Takrat je pa tudi njemu kaksna solza pricurjala na obrazek.

Sedaj po porodu se ni nic med nama spremenilo, le to da se imava se bolj rada in da sva navdusena starsa male strucke

Ko sva se poporodu pogovarjala o tem kako je bilo je rekel, da se pravzaprav nic kaj ne vidi, le da se spomni kako me je babica vrezala in kako se je nato vlila kri. Jaz se nicesar ne spomnim, ker je EA fajn drzala. Ful sem mu hvalezna da je bil zmano, ker sama tega vsega zihr ne bi prezivela!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
5.3.2004 8:48:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?