|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.11.2005 14:42:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Testo za pizzo
22.11.2005 14:44:10   
Anonimen
hehe men tut ne zato ga od oka kupim v štacun - pečjakov je zakon :) pa nobenga packanja pa nič:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Testo za pizzo
22.11.2005 14:45:45   
kofetek2010
pokličeš Halo pizza, ko jo prinesejo pa daš v pekač in ko pride stari domov mu lepo postrežeš user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Testo za pizzo
22.11.2005 14:49:14   
Anonimen
Malo moke, malo vode, malo kvasa in malo olja, pa je. Menda.user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
22.11.2005 14:53:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Testo za pizzo
22.11.2005 14:54:13   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Kako se naredi?

Prosim za točne podatke v gramih, decilitrih,....ker "od oka" meni ne uspe nič.user posted image


Pol si pa glih taka srota ko js user posted image

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Testo za pizzo
22.11.2005 14:57:54   
Anonimen
no bagi pol pa tkole :) če ti kej pomaga

http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1820&besede=testo%20pizza

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Testo za pizzo
22.11.2005 14:59:47   
Anonimen
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2416
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2417
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=5010
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2509
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1328

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Testo za pizzo
22.11.2005 15:02:52   
mammy26
jaz pa ga naredim nekoliko drugače. Dam približno 40dag moke, en suhi kvas, dve žlici olja in prav tako dve žlici mleka, en rumenjak, malo soli, malo začimb za pico (origano) ter tako pričnem z mešanjem. Ob tem pa dodajam mlačno vodo, najprej malo, pa malo, tako dolgo da ni testo mehko. Jaz ga potem dam vzhajat in dlje ko mi vzhaja testo, boljše je.
In voila....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Testo za pizzo
22.11.2005 15:21:07   
lex
Najbolj simpl na svetu - pa še vzhajat ni treba:
1 šalčka (za kakav) piva
2 isti šalčki mehke moke
2 žlici olivnega olja
1/2 pecilnega praška

zgneteš, razvaljaš, nadevaš in daš pečt: user posted image smajli, ki se oblizuje

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
22.11.2005 19:53:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Testo za pizzo
22.11.2005 19:55:11   
ZARA
Jst ti lahko povem samo "od oka", ker na te mere pa men ne gre user posted image ...

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Testo za pizzo
22.11.2005 19:57:20   
kofetek2010
matr bagi, a še zdej je familija lačna user posted image

bejš kuhat al pa neki spečt, revčki user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
22.11.2005 20:39:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Testo za pizzo
22.11.2005 20:41:20   
kofetek2010
a tako, zdaj si pa že ti domaćica user posted image  

in naj ti jutri rata user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Testo za pizzo
24.11.2005 8:06:05   
čveka
Moj recept:
50 dag moke
ščep soli
2 žlici olivnega olja
radenska (testo je bolj rahlo) po potrebi
paketek suhega kvasa pa vedno vzhajam 2,5 dcl mlačnega mleka.
Zamesim in pustim vzhajat najmanj dve do tri ure....

Vedno uspe in vsi vse pojejo....

lpč

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Testo za pizzo
24.11.2005 8:09:18   
Anonimen
U, lex, tale tvoj recept pa res dobro izgleda. Moram probat user posted image

(odgovor članu čveka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Testo za pizzo
24.11.2005 12:03:13   
radovednica_
ojla..

u testo vedno dodajte pivo...v pelate (če jih kupite v trgovini ine ko so v piksni) pa ko jih zmeksate dodajte malo rdečega vina in so veliko boljši..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Testo za pizzo
24.11.2005 13:37:03   
gojska
IZVIRNO SPOROČILO: lex

Najbolj simpl na svetu - pa še vzhajat ni treba:
1 šalčka (za kakav) piva
2 isti šalčki mehke moke
2 žlici olivnega olja
1/2 pecilnega praška

zgneteš, razvaljaš, nadevaš in daš pečt: user posted image smajli, ki se oblizuje



user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Testo za pizzo
24.11.2005 13:46:42   
kalbo
Evo recept, ki definitivno uspe.

0,33 dl mleka
0,33 dl olja
1,33 dl mlačne vode
0,33 kg moke
10g soli
mala žlička medu
25 g svežega kvasa (en zavitek od žita)

V šalci za čaj zmešaš mleko 0,33 dl vode in žličko medu. Mešanica mora biti topla a ne vroča. Tu notri zaztopiš kvas, potreseš s ščepcom moke in počakaš, da se dvigne do vrha šalce (temu se po kalbotovo reče zbuditi kvas).

Moko daš v večjo skledo, narediš v sredi luknjo, streseš tja sol, zbujeni kvas, olje in preostalo vodo. Zgneteš testo, in daš hajat za pol do ene ure na toplo.

Še en trik, pica se peče na maksimalni temperaturi pečice 10-15 min. Pomembno je, da je pečica nakurjena na maksimum 250, nekatere (moja) gredo pa celo na 275 stopinj.

Dober tek

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Testo za pizzo
25.11.2005 1:40:57   
Nasy
se ne zažgeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Testo za pizzo
25.11.2005 7:51:16   
kalbo
Ne, ne zažge se. Speče se fenomenalno, ostane sočna, testo v prvi minuti, ko je not dodatno shaja... Super res. pečeno je pa prej v 10tih kot 15ih minutah. V piceriji pečejo pice v krušni peči, kjer je temperatrura okoli 500 stopinj.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Testo za pizzo
25.11.2005 7:55:05   
kalbo
Kruh pečem na 225 stopinjah. Hlebec iz kile moke je pečen v 30-40 minutah. Skorjica je hrustljava, kruh rahel. Dosti stvari pečemo na prenizkih temperaturah. Dosti bolje se spečejo na višjih.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Testo za pizzo
26.9.2008 9:33:07   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Evo recept, ki definitivno uspe.

0,33 dl mleka
0,33 dl olja
1,33 dl mlačne vode
0,33 kg moke
10g soli
mala žlička medu
25 g svežega kvasa (en zavitek od žita)

V šalci za čaj zmešaš mleko 0,33 dl vode in žličko medu. Mešanica mora biti topla a ne vroča. Tu notri zaztopiš kvas, potreseš s ščepcom moke in počakaš, da se dvigne do vrha šalce (temu se po kalbotovo reče zbuditi kvas).

Moko daš v večjo skledo, narediš v sredi luknjo, streseš tja sol, zbujeni kvas, olje in preostalo vodo. Zgneteš testo, in daš hajat za pol do ene ure na toplo.

Še en trik, pica se peče na maksimalni temperaturi pečice 10-15 min. Pomembno je, da je pečica nakurjena na maksimum 250, nekatere (moja) gredo pa celo na 275 stopinj.

Dober tek


v soboto sprobam nato poročamuser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Testo za pizzo
30.9.2008 16:36:22   
Anonimen
500 g moke
3,2-3,5 dcl mlačne vode
ščep soli
pol svežega kvasa ali 1 suhi kvas
malo sladkorja
olje (olivno, sončnično)

Moko daš v plastično posodo, okoli natreseš sol. V sredini narediš jamico, daš mlačno vodo, sladkor, kvas. Poliješ še z oljem, zmešaš z gnetilkami, na koncu zgneteš z roko. Koliko vode potrebuješ je odvisno od moke. Pustiš vzhajati, razvaljaš po pekaču in preden naložiš, naj znova vzhaja. Naložiš in daš pečt v zelo ogreto pečico.

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?