|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudna menstruacija
12.9.2007 11:29:56   
sončk1
Ojla punce...

imam vprašanje za vas...menstruacije imam približno na 30 dni + / - 1 dan, vedno se začne z rjavim izcedkom, ki traja cca. 2-3 dni, potem 3 dni normalna rdeča menstruacija in potem cca. 2-3 dni rjav izcedek...Zdnja menstruacija (če ji lahko tako rečem) me je obiskala na 25. dan - 07.09.2007 in celih 5 dni je bilo čisto malo samo rjavega izcedka in danes je niti več ni, se pravi je trajala 5 dni.
Danes sem poklicala ginekologinjo pa jo prosila, da bi se naročila na pregled...pa je rekla, da me lahko naroči šele decembra oz. januarja 08 user posted image . Sama se ne počlutim, da bi bila noseča...čeprav bi bila zeloooooooo srečna, če bi bila...res je pa da nimam nekih znakov, ki jih tukaj preberem pri vas user posted image Naredila bi test...samo ne vem, če mi bo kaj pokazal...je mogoče še prezgodaj?

Kaj vi mislite??

_____________________________

mi bi radi mel dojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: udna menstruacija
12.9.2007 11:31:57   
Anonimen
Jaz bi na tvojem mestu čez par dni naredila test. Mogoče je bila to vgnezditvena. Tko za ziher. Za znake je pa itak še prezgodaj. Običajno se pokažejo po 5-6 tednu.

(odgovor članu sončk1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: udna menstruacija
12.9.2007 11:40:18   
kodrana
jaz menim, da če bi šlo za vgnezditveno, potem je izcedek le enkraten in ne traja 5 dni. lahko da si dobila kao menstruacijo ..če si noseča, potem lahko da dobiš namesto menstruacije  šibkejšo krvavitev. največkrat pa ti dolgi rjavi izcedki nakazujejo za porušeno hormonsko ravnovesje v telesu, ki se zgodi ob stresu..
na tvojem mestu bi naredila test. kupi kakega pocenskega, pa poskusi.

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čudna menstruacija
12.9.2007 11:56:12   
spelka12
sončk pejd samoplačniško na pregled k g.pa boš rešena vseh vprašanj.Ni tolk drago,pa še takoj si na vrsti.

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 12:27:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čudna menstruacija
12.9.2007 12:37:37   
Estrella*
Definitivno naredi test CB. Danes je tvoj 30dan in če je kaj bi verjetno že lahko pokazal. Lahko ti povem, da je moja kolegica ko je zanosila imela podoben primer izcedka, samo, da se ji je ponavljal do 3 meseca! Bila je pri ginekologu in ji je rekel, da i nič narobe, le tako se je odzvala na hormonske spremembe,

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: čudna menstruacija
12.9.2007 12:42:33   
sončk1
nardila test., ki je bil negativen..samo sem potem opazila, da je že potekel...piše, da je bil veljaven do 01-2007user posted image ...tako, da bom morala kupit novega...pa ene 3 dni bom še počakala, da bo ziher...upam, da sem user posted image user posted image user posted image

_____________________________

mi bi radi mel dojenčka


(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: udna menstruacija
12.9.2007 13:06:23   
srki
Lahko, da si noseča, pri moji sestri je bilo tudi tako, a ne sestricauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: udna menstruacija
12.9.2007 14:57:06   
Neža7
Lep pozdrav.
Ko sem bila noseča sem 3 dni pred M imela rjavega izcedka. Trajalo je tam do 5 dni. Nobene druge znake nisem imela, da bi bila user posted image , vendar je bilo možno, da bi bila, ker sva poskusila. Moj mož je rekel, da je takoj videl na meni, da sem user posted image , ko mi je M že 3 dni zamudila, ker so se mi oči ful bleščele user posted image  (how sweet) Med nosečnost nisem imela noben slabost ali bruhanje. Ful se hodila na WC user posted image  in sem se utrujena počutila.
Na žalost, ko mi je utrujnost minilo in sem se počutila z polnega energije sva najino Nežo 28.06.2007 igubila (19 tednov)user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: udna menstruacija
12.9.2007 19:49:20   
mojca345
sončk1 če imaš rjavo to ne pomeni, menstruacija. to sem prebrala tuki na tem forumu. in ponavad je tko k sem brala v eni razsikavi, da če delaš test na dan k bi jo mogla dobit user posted image  ali pa par dni kasneje, še vedno pokaže NEGATIVNO, ker testerji, tudi če si noseča, ne morejo zaznat tega še.

če ti ga najde preko ultrazvoka ali drugih resnično zanesljivih zadevščin, pol si lohka 100% ! 

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: udna menstruacija
13.9.2007 10:55:40   
sončk1
ojla dečveuser posted image


hvala lepa za vaše nasvete...sem mislila, da je s točudno menstruacijo konec...pa še kar vedno se malo trudi user posted image ...če še danes štejem potem je sedaj že 7. dan...me pa danes tako zvija...kot pred prihodom tiste ta prave menstruacije...na vložku je pa spet samo pikica črnega izcedka user posted image .
Sem pa pozabila omenit...da ko grem na ta dolgo potrebo in se seveda napenjam user posted image ...takrat priteče nekaj sveže krvi...samo takrat sicer pa ne duha ne sluha...
Bom videla kako se bo tole izteklo...mislim, da bom s testom poizkusila šele naslednji teden, ko vidim, kako se bo razvila tale kvazi menstra in da imam več možnosti, da test pravilno pokaže...
Lp, S


_____________________________

mi bi radi mel dojenčka


(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?