|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudni izcedki
21.2.2006 8:19:41   
želva
Ali se je vam tud to že dogajalo?! Zadnje tri mesece, začelo se je po zadnjem ms+esecu jemanja klomifena, da sem pred user posted image  imela en cel teden rjavkast izcedek,ene tolk kot sluzi le rjave barve. Tko,da ne vem a je to trdeča al kaj?Ker to vse skupi z M traja pol 14 DNI!!Pa sem bla pri G, se ni dost sekiral, dal mi je Cyclo-progynova(zdaj prvi mesec)-to naj bi uravnavalo ciklus na natančno 28 dni, no pa mam spet temno rjav izcedek od nedelje.user posted image  pa pričakujem šele v nedeljo 26.! A je to normaln?!

Pol nej pa zanosim,če mam vse zmešan!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čudni izcedki
21.2.2006 12:37:51   
*Karmen*
Želva, čao!

Če si na kakršnihkoli hormonskih tabletkah, imaš verjetno za seboj vsaj en UZ, če že ne kar več. In če tvoj G ni odkril nobene ciste ali kakšnega podobnega odstopanja, se nimaš za kaj sekirat. Imaš pač mal pobrkljane hormone. Sploh pa ženske takrat, ko delamo na user posted image  rade naredimo kakšno živčno vojno okoli tega in vse to vpliva žal tudi na user posted image , ki potem najde tisoč in en način, kako bi nam še bolj "skravžlala živce". V glavnem, nič se ne sekiraj. Če bi bilo karkoli narobe, bi ti to G prav gotovo povedal in te temu primerno tudi zdravil.

LP in veliko sreče!!!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čudni izcedki
21.2.2006 19:39:06   
pika74
Tudi sama sem imela podobne "čudne izcedke" po jemanju klomifena. Vse skupaj se je pobrkljalo. Včasih je bil izcedek tudi cel mesec - tako, kot praviš ti. In nisem vedela, ali je to M ali izcedek. Pa sem govorila tudi z eno dobro ginekologinjo in mi je povedala, da je to popolnoma normalno, da se ciklus malo "pobrklja" in da so izcedki. Rekla pa je tudi to, da se po določenem času (pri meni je trajalo nekje 4 mesece ali pa celo pol leta) to spet znormalizira in postavi na stare tirnice. Tako da kar mirno. Vedi, da klomifen ni kar tako in gre za hormone in vse se bo umirilo nazaj. Sem 100%. Ne skrbi!

Pa lep pozdrav,

pika74
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?