|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mineva leto dni, pa nič
22.2.2006 11:37:07   
TeaTime
Lep pozdrav,

stara sem 28 let, v začetku aprila bo minilo eno leto odkar se s fantom trudiva, pa brez uspeha. Ali mislite, da je že čas, da se obrnem na osebnega G? Kakšne so vaše izkušnje? Kaj lahko pričakujem od obiska pri G? Ali naj gre istočasno k zdravniku tudi fant?

LP, Tea
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mineva leto dni, pa nič
22.2.2006 11:47:33   
April
Le pojdi k ginekologu. Škodit ne more nič, če ne drugega te bo pomiril. Fanta pa za zdaj pusti doma.user posted image

(odgovor članu TeaTime)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mineva leto dni, pa nič
22.2.2006 11:55:40   
*Karmen*
TeaTime!
Po letu dni neuspešnih poskusov, je prav vsak par upravičen do tega, da gre na preiskave za neplodnost. Začeti pa moraš pri svojem osebnem G. Poveš, da bi rada zanosila in da že leto dni poskušata, rezultatov pa ni. G te bo pregledal in naredil bojni plan. Če bo našel kakšno mehansko odstopanje (cisto, endometriozo itd) te bo poslal na rutinski poseg - laparoskopijo. Če pa mehanskih odstopanj ne bo opazil bo posumil, da nekaj ni v redu s tvojimi ovulacijami. Verjetno boš najprej dobila kakšne tabletke, ki pospešujejo ovulacijo (npr Klomifen). S temi tabletki se boš ukvarjala od 3 do 6 mesecev. Tvoj dragi bo verjetno moral narediti tudi spermiogram, ti pa hormonske preiskave krvi. In potem je še sto če, če, če. In če še vedno ne bo, bosta šla na OBMP. Oploditev z biomedicinsko pomočjo. To bo predvsem v primeru, če tvoj dragi ne bo imel kvalitetnih plavalcev ali pa bodo pri tebi našli kakšne zvite jajcevode ali kaj podobnega, česar se z laparoskopijo ne da popravit.

Ti pa svetujem, da ČIMPREJ greš k svojemu G in zadevo začneš, kajti vrste so dolge, preiskav in posegov je pa toliko, da kar glava boli. Če ti ne bo uspelo po tabletkah bo prav gotovo minilo leto, če ne več, preden se bo vse skupaj premaknilo proti pravi smeri za user posted image . Tako, da... ČIMPREJ ZAČNI!!!

LP in lep dan ti želim!!!!

(odgovor članu TeaTime)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?