|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še ena negativna izkušnja iz MB
14.2.2005 18:13:41   
Žaža
Na pustni torek sem imela bližnje srečanje z zadnjico na ledu. Ker nisem čutila nobenih posledic, bolečin ali krvavitev takrat nisem odjadrala v bolnišnico, pač pa sem počakala na naslednji dan, ko sem bila naročena na redni pregled.

Ginekologinji sem padec omenila in naredila mi je UV in izmerila pretoke preko popkovnice. Ker z rezultati ni bila najbolj zadovoljna, me je poslala v porodnišnico na dodatne preiskave.

No, ko sem cela prestrašena in zaskrbljena prišla tja (govorim o MB porodnišnici) so me najprej pošiljali odvrat do vrat in niso vedeli kdo bi me pregledal. Po 3 urnem čakanju so se me le usmilili in me poslali na CTG, ki je bil OK. Nato me je poklicala ginekologinja in mi rekla, da ne ve kaj naj z menoj naredi, ker naj bi bili rezultati, ki jih je napisala moja ginegologinja še v mejah normale, torej nič skrajno rizičnega. Nato se je šla posvetovat še z drugim ginekologom.

Potem me je ta drugi g. poklical v ordinacijo in me zelo neprijazno vprašal če me kaj boli, če čutim gibe, če krvavim... Ker sem rekla, da se sicer v redu počutim in da me je v bolnico napotila moja g. me je pa vprašal, če bi jaz rada ostala v bolnici??? :ups::ups::ups::ups:
HAaalooooo?????:ups::ups::zmeden::ups::ups:

Kakšno vprašanje pa je to? Pa sem mu takšno jezikovo župo :grrr: držala nazaj, da se je kar spobral.

Povejte mi, a je to način, kakršnega se naj poslužujejo ginekologi. Bila sem v skrbeh, moja g. tudi, on pa meni, če bi jaz rada ostala notri. ???

glede na to, da sem še pred kratkim razmišljala o tem a naj vseeno rodim v MB, je sedaj odgovor na dlani - Ptuj! In še enkrat Ptuj!


Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še ena negativna izkušnja iz MB
14.2.2005 18:34:48   
dix
Jaz sem tudi v 35 tednu pristala na riti s tako silo da so me gor pobirali. Padec po stopnicah. In to v tujini na morju. Rit me je še 3 dni bolela. Pa nisem šla ne na pregled niti mi noben ni težil. Pač se zgodi, so me doma na rtednem pregledu pregledali in mir.

(odgovor članu Žaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še ena negativna izkušnja iz MB
14.2.2005 20:02:20   
Seven*
Ko sem cakala na redni CTG po PDP, je prisla ena romkinja in rekla, da ima popadke in da jo boli, ce jo lahko pregledajo. Pa so rekli, ce ima napotnico, pa je rekla da nima, ker je njena ginekologinja na dopustu (bil je junij) in je niso hoteli pregledat. Poslali so jo domov.. Sem bila tako zivcna, da sem skoraj nekoga vdarila.. Me zanima, ce to ne bi bila romkinja, ce bi se isto obnasali..

(odgovor članu Žaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še ena negativna izkušnja iz MB
15.2.2005 12:32:49   
Žaža
Seven,
mene je sedaj razkurlo, pa nisem bila zraven -
barabe hohštaplarske!!!!:grrr:

Žaža

(odgovor članu Žaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še ena negativna izkušnja iz MB
14.3.2005 13:56:06   
ursk@
A nisi pomislila da je (G) slučajno hotel prevaliti odgovornost nate? Namreč ker te je vprašal če želiš ostati v bolnici, je to pomenilo, da bi se on(a) zato odločila, vendar ker ni nobenih težav, lahko greš domov na svojo odgovornost! Saj če se pozneje kaj zgodi rečejo smo predlagali pa se je SAMA tako odločila. Temu jaz pravim prefinjen način prelaganja odgovornosti.
Pa saj bo boljše, ne se zaradi takih malenkosti razburjati.
LP U

(odgovor članu Žaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?