|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šotorske prikolice
13.7.2012 11:48:52   
Anonimen
Oj, zanima me, če imate kako mnenje o teh prikolicah: http://www.freedom-center.si/prikolice/sotorske-prikolice/camp-let/zakaj-camp-let/ ... torej nasplošno o šotorskih prikolicah in o šotorskih prikolicah Camp-Let. Z mnenji na dan user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šotorske prikolice
13.7.2012 12:53:15   
Maya80
To pa tudi mene zanima kakšne so vaše izkušnje s temi prikolicami.
Midva sva se ful zagrela za te prikolice, bi mela kaj takega:
http://suchen.mobile.de/wohnwagen-inserat/trigano-chambord-langen/160051554.html?lang=de&pageNumber=3&action=eyeCatcher&__lp=7&scopeId=MH&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=71&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorhome&segment=Motorhome&negativeFeatures=EXPORT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Šotorske prikolice
13.7.2012 14:54:33   
nyna84
Men so te šotorske prikolice zelo všeč, smo jih videli v živo na čarobnem dnevu. Ko so pospravljene, zavzamejo zelo malo prostora. Še največ sta vredni spalnici, ker sta dvignjeni od tal in se lepo spi. So precej bolj funkcionalne kot tiste stare brako pikolice, že zato ker imajo dve ločeni sobi, pa kuhinja je zraven.
Vendar ... Kuhanje v šotoru ni ravno praktično, ker bi se v njem skuhali vsi, ne samo kosilo/večerja. Mi že vsa leta šotorimo in si kuhinjo vedno postavimo pred šotorom - pod pavilijon, da se "kuhinja" sproti hladi. Plinski kuhalniki so tudi ven. Zakaj bi vlačila s sabo malo plinsko jeklenko, če v kampu tako ali tako plačujem elektriko - električni kuhalnik je s tega vidika boljši. Pa nimam ravno dobrega občutka prevažati v avtu jeklenk sploh ... če se kaj zgodi. user posted image
Pa pomivalno korito ... bi pomivala posodo v tem? Imamo tisto omaro, na katero postaviš kuhališče, pa ima zraven korito .. še nikoli ga nismo uporabili. Ker ni praktično.
Kakšen je pa material? Še vedno prepušča, če se ga dotakneš, ko je moker?
In cene teh prikolic so .... uf user posted image Ko jim bo padla cena in se bodo dobile tudi iz druge roke se jih bo po mojem mnenju bolj splačalo kupiti.

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Šotorske prikolice
13.7.2012 15:25:39   
Anonimen
Nyna ... glede kuhinje imam tudi jaz pomisleke ... če jo je možno prestavljat po želji, potem mi zgleda simpatična, čeprav imam tudi jaz raje elektriko ... če je pa lahko samo tam v predprostoru, potem je pa raje nimam. Mi je pa fino, ker se spi dvignjeno od tal, pa ker lahko na prikolici veliko prtljage še zraven pelješ in je avto manj obremenjen ... ker če bomo šli drugo leto spet kampirat, ne vem kam bomo 4. člana dali pa njegov voziček itd, ker sta bila letos avto in strešni kovček do zadnjega kotička nabita user posted image
Cena je pa res konkretna ... samo še nisva tolk gledala teh zadev in si sploh ne predstavljam al so tele z mojega linka drage ali ne ...

(odgovor članu nyna84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Šotorske prikolice
13.7.2012 15:42:13   
nyna84
Kuhinje ni mogoče prestavljat. Ker to je v bistvu zadnji del prikolice - kjer so luči in registrska tablica - tisti del se odpre in je v njem kuhinja.
Spanje dvignjeno od tal je super, sploh če je mraz ali slabo vreme.
Vanje se res lahko natovori ogromno robe (vsaj v stare brako prikolico, ki smo jo imeli, se je dalo).
So pa drage. Mislim, da bi najbrž za ta denar dobila tud pravo kamp prikolico že user posted image (čeprav nisem nikoli bolj poglobljeno gledala cen, ker me ne zanimajo). Samo za primerjavo ... te stare brako prikolice se kupi iz druge roke za par sto evrov.
Mi smo tudi štirje (ok, ne rabimo več vozička) in smo lani obesili za avto navadno prikolico in vanjo naložili vso opremo (tudi kolesa za otroke, pa ležalnike, omaro za kuhinjo, pa hladilnik, ...). Zakon, ti povem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Šotorske prikolice
13.7.2012 15:46:19   
Anonimen
JA saj med drugim razmišljamo tudi o taogromnem strešnem kovčku ali pa o manjši tovorni prikolici ... rabljene te prikolice pa nebi kupila ... ker pomoje morajo biti res tipi topi hranjene, da je z njimi vse ok ... nemalokrat folk še malo vlažno zadevo zapakira, pa potem celo zimo ne povoha, naslednje poletje pa šok ... plesen povsod user posted image

(odgovor članu nyna84)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Šotorske prikolice
20.7.2012 17:39:15   
taja5
Camp-let imamo sedaj tretje leto in lahko samo rečem, da nimam ene besede čez njo.
Tudi sami smo bili najprej skepitčni glede kuhinje, vendar nam sedaj velikokrat vseeno pride prav. Se je pa dalo v Freedom centru tudi zmeniti, da kupimo brez kuhinje, vendar nam je gospa prijazno razložila ravno to, kar smo kasneje tudi sami ugotovili.
Sicer tudi mi, kadar dalj časa kampiramo, v kampu vedno zunaj postavimo še žar, ampak prednost te kuhinje je v tem, da kadar skočimo na krajši izlet npr samo za vikend ali piknik, imamo praktično vse pri roki. Saj ne, da ne vem kaj kuhamo, ampak zajtrk je vedno topel, prav tako večerja, vmes pa kaj hladnega, če je vroče... Jo pa začnemo koristiti že v začetku maja, tako da se včasih celo ogrevamo na petrolej in prav nič ne moti, če kaj skuhamo, je celo zelo prijetno, ko zadiši po kavici. Res je celotna prikolca zelo zračna in z vonjem po hrani nikoli ni bilo problema... Imamo pa model Concorde, baje osnovni model nima dovolj zračenja, zato smo se odločili raje za tega.
Plin pa ni prav noben problem. Jeklenka mora bi zaprta in je. Ga pa s seboj prevažajo vse počitniške prikolice in avtodomi, tako da...?? Še pa kako prav pride, kadar gremo samo za vikend, niti ne plačamo elektrike... Zvečer imamo romantičo petrolejko ali svečko in to je to :)
Glede tega, ali premoči?! Do sedaj smo preživeli 2 večji neurji, in enkrat skupaj celo 7 dni dežja, pa lahko povem, niti malo mokra v notranjosti. Seveda, zato pa je cena toliko večja. Večina šotorskih prikolic, ima platno kot baldahini in ne kot šotori, tako da vas to naj ne skrbi.
Je pa res, da kadar je blatno, res vsakemu priporočam, da pusti ležiča pokrita z rjuhami, ko pa jo potem doma popolnoma očistimo, slečemo tudi rjuhe in ni nič umazano. Lažje oprat rjuhe, kot ležišča.
Kaj pa se nam zdi največja prednost pred šotorom, ki smo ga prej imeli skoraj 7 let. Ne samo, da so postelje višje, tudi vse stvari spraviš v samo Camp-letko... kamping miza in kamping stoli za vse nas 4, tepih,.. Mi imamo na rudi prikolice še original c.let kovček, v katerem imamo vedno vse kline, malo plinkso jeklenko in hladilnik, ki paše ravno v ta kovček in tako smo vedno pripravljeni, da kam skočimo. Samo aktovko s cotami in gremo :) Je pa postavitev te šotorske še hitrejša, kot prej šotora. Na njo naložimo še kolesa in kanu, kar je bil prej tudi problem.
Lahko pa rečem, da so v Freedom centru pravi profesionalci za te zadeve, vedno pripravljeni vse lepo razložiti, imajo pa tudi počitniške prikolice in avtodome, tako da, lahko iz prve roke izveš prednosti in slabosti enega ali drugega... Mi smo njihove camp-letke videli prvič na Celjskem sejmu septembra pred 4 leti,razstavljen je takrat bil samo en model camp-let, sedaj pa imajo na sejmu razstavljene skoraj vse modele, tako da se vam ga splača obiskat. Smo jih pa kasneje obiskali še v njihovem centru v Celju in se o vsem še naknadno prepričali. Po nakupu smo se še nekajkrat obrnili na njih in vedno so nam svetovali, karkoli smo želeli. Dajejo pa vse tudi v najem, če kod ni prepričan ali je to prava stvar za njega. Jih močno priporočam, ker nam so velikokrat olajšali kakšno stvar in predvsem smo veseli, ker preživljamo tako čudovit dopust z njihovo camp-letko :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Šotorske prikolice
20.7.2012 18:30:35   
taja5
me pa zanima, ali ima kdo izkušnje z žari?
Ali je boljši Cadac ali Campingaz?! Sedaj imamo namreč že kar starega in bi morali počasi zamenjat!!! Kaj svetuejte?

(odgovor članu taja5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Šotorske prikolice
30.7.2012 11:57:53   
kalbo
No me veseli, da slišim eno konkretno mnenje o tehle sodobnih Brakicah, pa še pozitivno. Sam cena je pa ubitačna. Za 7 do 10 jurčkov dobiš tako klasično kamp prikolico da sam gledaš in to je glavni minus tehle sodobnih Brakic.


(odgovor članu taja5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?