|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ščipanje
5.6.2006 15:34:15   
Miško
Moj 20 mesečnik ščipa. Očitno se na ta način nekako igra, priteguje pozornost, vsekakor ga zelo zabava. Pride k meni, me uščipne, se smeji in gleda, kako bom odreagirala. Pa se mu veliko časa posvečam, ko se vrnem iz službe praktično ves čas, tako da mu pozornosti res ne primanjkuje. Na začetku sem mu veselo milijonkrat na da razlagala, da se to ne sme, pa da boli. Mislim, kot da bi govorila zidu. Potem sem ga tudi po prstih, pa je mogoče malo žalostno pogledal, malo pojokal, če sem bila bolj učinkovita, pa čez pet minut spet ista zgodba. Kakorkoli, ne pomaga nič, ne predavanje o tem, kako boli, ne če ga uščipnem nazaj, ne če ga po prstih. Ščipa pa seveda tudi druge ljudi, tudi otroke. Tako moram nenehno prežat na njega in ga odvleči iz peskovnika, če ga popade. Hja pa v vrtec ne hodi, tako da ne ve prav dobro, kaj pomeni "nazaj dobiti". Nekako mi način s tepenjem po prstih pa ščipanjem nazaj ni všeč. Sem pač bolj pacifistične sorte.

Kako naj ga odvadim. A bo minilo samo? Je to samo obdobje?

P.S. Menda sem tudi jaz rada ščipala, grizla in praskala, ko sem bila majhna, pa zdaj tega ne počnem več user posted image  Torej je še upanje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ščipanje
6.6.2006 9:00:16   
san
Pride k meni, me uščipne, se smeji in gleda, kako bom odreagirala.

V tem primeru bi ga močno prijela za roko in mu rekla se to ne dela in šla preč od njega (na ta način je moj mlajši mene nehal tepst).

Ščipa pa seveda tudi druge ljudi, tudi otroke. Tako moram nenehno prežat na njega in ga odvleči iz peskovnika, če ga popade.

Ja, kar čez noč ne mine. Ko ga boš večkrat takoj, ko ga bo popadlo ščipanje odnesla stran, mu bo pa potegnilo. Ampak moraš biti dosledna in ga res takoj preč dat oziroma odpeljat domov. Samo govorjenje nič ne zaleže.

Kako naj ga odvadim. A bo minilo samo? Je to samo obdobje?

Še pri vsakemu je minilo.

Lp, S.

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?