Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Dobim rjavkasto-rdeč izcedek, kar je pri meni normalno en dan (oz. večer) pred tapravo menstruacijo. Problem je v tem, da se mi ta šibka krvavitev oz. izcedek vleče še do zdaj (že 3. dan),
 . Dobim rjavkasto-rdeč izcedek, kar je pri meni normalno en dan (oz. večer) pred tapravo menstruacijo. Problem je v tem, da se mi ta šibka krvavitev oz. izcedek vleče še do zdaj (že 3. dan),  

pa se mi je ta izcedek podaljšal za dva do tri dni. Enkrat sem imela rjav izcedek celo pet dni, še-le potem sem dobila M.
  pa se mi je ta izcedek podaljšal za dva do tri dni. Enkrat sem imela rjav izcedek celo pet dni, še-le potem sem dobila M. 
			 delati na
   delati na  .
  .  spet dobila, saj jo je bilo ravno konec. a je mogoče prišlo do ugnezditvene krvavnitve a je kaj durgega, ker naslednja naj bi bila šele 17.8
   spet dobila, saj jo je bilo ravno konec. a je mogoče prišlo do ugnezditvene krvavnitve a je kaj durgega, ker naslednja naj bi bila šele 17.8   

Držim pesti zate!
  Držim pesti zate!