|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šola
28.10.2005 14:48:58   
mala maja
Ma sej vem ne spada sem sam tle vas je več pa vam lahk mal pojamram

a mate tiste k otroc hodjo že v šolo tud občutek da se vse učite še enkratuser posted image user posted image user posted image

Joj pa verouk user posted image user posted image user posted image  matr še sama ne znam kako nej mali zna. Ati pa se najlažje zmaže da prav pr vsem ne znam vprašej mami.(zraven nej pa še enega malega tolažm pa z drugim nej se igramuser posted image user posted image ) bi mu dala eno švorko na user posted image  nej se še sam mal uči če ne zna se bo pa nauču user posted image

< Sporočilo je popravil mala maja -- 28.10.2005 14:49:51 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šola
28.10.2005 15:26:45   
Anonimen
Moj Jan je v osnovni šoli in ko doma skupaj delamo domače naloge ali vaje, se mi zdi, da z mojim dragim res še enkrat delava osnovno šolo (madonca, pa ravno to šolo, ki jo imava edino končano, delava še enkrat user posted image user posted image user posted image  ). Včasih se najde kakšna stvar, predvsem pri matematiki, ob kateri celo jaz izbuljim oči. Ne vem, kje naj bi 8-letniki takšne stvari potrebovali. OK, jaz sama zase priznam, da znam matematike toliko, da me v trgovini ne ogoljufajo, ampak vseeno. Sicer pa pravijo, da ponavljanje ne škoduje. Pa čeprav po 20-ih letih. user posted image user posted image user posted image  Sploh pa meni.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: šola
28.10.2005 20:51:32   
Pi-kica 1
Hja, mene vprašaj, letos bom, če bo po sreči, ponovno maturirala! Šalim se, seveda bo to moj starejši sin, s katerim sem se učila celo osnovno šolo in dve leti srednje. Lani sem mu pomagala samo še pri matematiki, letos pa zgleda, tudi to ne bo več treba.
Pa da še razložim, da ne bo preveč čudno zgledalo: moj sin je močno naglušen in hiperkinetik s slabo koncetracijo, zato je potreboval toliko pomoči. Mi je zadnjič njegova razredničarko rekla z usmiljenjem v glasu: "Zdaj pa ves vse to še enkrat čaka." Sem se samo kislo nasmehnila.

LP

Pi-kica

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: šola
28.10.2005 21:04:22   
Anonimen
OJoj, kaj mene še vse čaka. Pa vam je še dobro, ko ste bolj pri dvajsetih, se še česa spomnite. Jaz pa bom takrat, ko bo Tibor s šestimi leti šel v šolo, stara 42 let!user posted image  Mater se mi bo dalo. Ja, pa kaj hočemo, ni druge.

(odgovor članu Pi-kica 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: šola
28.10.2005 21:21:46   
al1*
Naša je komaj prvi razred, vse naredijo v šoli. Ravno danes sem razmišljala, od česa je odvisno, koliko moraš delat z otrokom. Eni celo osnovno in srednjo šolo presedijo zraven otroka, eni pa pravijo, da otroci delajo skoraj izključno sami, da je to njihjova skrb. Zraven mene so moji starši sedeli v prvem in drugem razredu, pol pa vedno manj. Mislim, da je pomembno, da ga čimprej navadiš, da je šola njegova obveznost in odgovornost. 

_____________________________

lp


(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: šola
28.10.2005 21:59:26   
Gina
Jaz sem pa ena od tistih mam, ki pravijo, da so svoje šole že naredile in da ne mislijo še enkrat. Jaz za šolo z otroki ne delam nič, če pa kdaj kakšen kaj ne razume, pa razložim (jezna zraven, zakaj moram dvojni šiht delat namesto enega učitelja, ki ga ni). Druga stvar bi bila, če bi imel kateri od otrok težave. Tako pa pač dobijo kakšno štirico, ampak jaz nimam celih popoldnevov zabasanih s šolo. Je vredno.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: šola
28.10.2005 22:42:45   
nejcko
Mene tudi to šele čaka, ampak se popolnoma strinjam z Gino. Šola je otrokova stvar in čim prej se mora tega začeti zavedati. Seveda, da mu sem ter tja priskočiš na pomoč, ampak da pa vsak dan z njim rešuješ naloge in predeluješ snov, to pa ne.
Poznam primere, ko so na koncu starši otrokom delali naloge, z mislijo, da s tem blazno koristijo otroku, češ da bo v razredu izpadel najboljši, čez par let so pa dobili rezultat. Kakšen, si pa verjetno lahko predstavljate.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: šola
28.10.2005 23:02:05   
Anonimen
Jaz se pa prav veselim, ker sem že vse živo pozabila in bom mislila..o to pa prvič slišim..hehehhehheehuser posted image user posted image user posted image
Najbolj se veselim matematike. V šoli sem bila vedno 100%user posted image user posted image user posted image sam upam, da ne bom nervozna zraven, če ne bo razumeluser posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: šola
29.10.2005 6:59:41   
anajmad
Naša Pia dela v glavnem vse sama.Razen npr.,če matematike ne ve,vpraša moža,jst ji pa razložim tuje jezike in tudi(priznam)pregledam zvezke.Mal me moti,vsaj pri tujih jezikih,ker so učiteljice ful "šlampaste".Briga jih,kako otroci napišejo besede,kar se mi zdi zelo pomembno.Ker ,če napišeš napačno kakšno besedo,lahko ima tudi drugi pomen.Saj vem,da jih je ogromno v razredu,ampak vsake toliko časa bi pa lahko preverile.Saj sem šla enkrat v šolo in izpostavila ta problem,toda z njimi se ne da nič pomeniti.Sploh "ta mlade" so ves brihtol na svetu požrle in so prišle vse naspidirane iz faksa in imajo svoj prav.Pii razložim pač po svoje in zaenkrat šteka in nima problemov pri angleščini,ali pa pri italjanščini.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: šola
29.10.2005 12:22:02   
mala maja
user posted image ja sej se jast tud strinjam da je to njegova stvar da je pametno da rata čimprej samostojen.

Sam kaj ko naš mali kar bul v zrak al pa kar kej dela sam naloge ne. Sej ne da bi mel težave prav velike pri nalogi (običajne-so pa tud včasih naloge take da se ti kar user posted image  od njih). Tko mora skoz zraven en sedet pa ga prganjat, sej lahko kaj drugega delam sam da sem zravn.

MA nimam časa vask dan 3 ure sedet zravn
Pol pa še to men nikol ni šla slovenščinauser posted image  naš mali nima težav, pr matematki sem bal pa full dobra user posted image user posted image  nikol nobenih težav pa ga kar težko razumem da ne zna. Se mi zdi da bi moral kar vse znatuser posted image user posted image user posted image

Mah sej jih je že velik prgural čez bom pa še jaz.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: šola
29.10.2005 20:05:44   
niki5
Meni tudi ta šola vzame toliko časa in energije. Včasih kar hrepenim po času pred tem. Plus tega, da imamo še vaje za logopeda in obiske pri njem. Ja mi se veliko pripravljamo in delamo z otrokom. Če tega ne bi, on ne bi zmogel sam napredovati. Poleg tega, da skupaj vadimo in delamo domače naloge porabimo kup energije, da se sploh spravimo k temu. Ker naš bi se samo igral.. Koliko energije mi gre, da pove knjigo za bralno značko.. prava ludnica je pri nas.. poleg zgodbice mu rišem, da si lažje zpomni..
No sej on ima veliko naloge že narejen v podaljšanem bivanju, samo mi to nič ne pomaga, ker je naloga narejena narobe in kljub temu jo ima odkljukano kot pravilno, tukaj pa jaz kar pike dobivam. Jaz lahko ponosno rečem, da ponovno delam osnovno šolo user posted image  pa še marskija drugega..

Srečni ste tisti, ki vam nič ni treba narediti.. že 4 leta vam takim zavidam...

Res je vse odvisno od posameznega otroka, določeni imajo težavo in na nas starših je da jim pomagamo. Ko naš napreduje je to skupni uspeh in takrat vem da smo na pravi poti.
Vsakič ko vidim, da ima v zvezku poleg kljukic še napisano besedo BRAVO sem presrečna in si odahnem, da ves ta trud bi zaman in vesela sem, da ga zna učiteljica tudi na tak način motivirati.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: šola
29.10.2005 20:53:30   
ronja5
Jaz sem pri velikem še zdaj kr dosti prisotna, je pa imel motnje koncentracije in se še zdaj včasih lovi (9. razred), čeprav je brihten.
Julita pa v glavnem vse naredi sama. user posted image  Če pa kaj ne razume, pa ji razložim seveda.
Sta pa zelooo različna. Tavečjemu je ravno vse ..... tamala joče zaradi štirke user posted image

Me prav zanima kakšen bo Tian  user posted image

_____________________________

Ljudje smo kot angeli z enim krilom-poletimo lahko samo objeti.
(Oprah)

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: šola
31.10.2005 14:18:04   
urbancek
Imam dve šoloobvezni, samo jima k sreči ni potrebno pomagati, pa priznam, da bi bila sedaj pri fiziki in matematiki totalno mrzla, če bi me ta velika punca, ki hodi v zadnji razred, slučajno prosila.

Lp 

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?