|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Želim nasvet
26.7.2005 21:21:50   
LACKY
Živijo!. Naj povem, da je bila moja zadnja M 8.7., pridobljena s pomočjo tbl Primolut-Nor, trajala približno 3-4dni (vse skupaj bolj malo). Okoli 16-17 dne tega ciklusa sem čutila O (izcedek) in včeraj (19 dan ) se mi pojavi sluz, ki je bila malo temno rjave barve. Full me skoz špika in boli na L-strani jajčnikov, ovulazijskega izcedka ni več, se mi je pa še danes pojavil tak čudn izcedek. Napihnilo me je kot balon.
Želela bi vaše predloge, če se je keri že to dogajalo.
Naj povem, da se z fantom trudiva 2 mesec.

Hvala za vaše predloge in zgodbe.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Želim nasvet
26.7.2005 21:55:17   
Anonimen
Ni mi čisto jasno, glede česa bi hotela predloge? Če je dogajanje v tvojem telesu normalno?
Ovulacijska bolečina (špikanje) naj bi trajala maksimalno 24 ur (običajno pa nekaj ur), kolikor časa traja ovulacija. Ko sem jemala tabletke, me ni špikalo ob O, ker je itak nisem imela. Potem sem po prenehanju jemanja tabletk imela nekaj mesecev redno O. (vsaj mislim, da je bilo to to), ker me je v spodnjem delu trebuha na eni strani vsake toliko časa močno špiknilo, kot da bi mi kdo zapišil eno veliko iglo v trebuh. Drugače mene skozi cel ciklus nekaj špika in cuka tam spodaj, vendar bolj nežno kot pri O., izcedki so taki in drugačni.
Nekaj dni pred začetkom M. se mi napihne trebuh in prsa mi močno otečejo, na dotik so boleča, z začetkom M. ti znaki izginejo.
To so značilnosti mojega ciklusa, če ti kaj pomaga, pa ne vem. Midva sva tudi sedaj v drugem poskusu (ne bom rekla, da se trudiva dva meseca, ker se je moja M. odločila, da si bo vzela dvomesečne cikluse).
LP :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu LACKY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Želim nasvet
26.7.2005 22:37:41   
LACKY
Meni je to čudno, ker se mi po O ni nikoli pojavil rdeč izcedek in boli me res full (ali špika), kar me prej ni nikoli.Edino glede izcedka me čudi, da se je ravno 2 dni po O obarval rdeče, sedaj pa je normalno.

Hvala ankica vseeno.

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Želim nasvet
27.7.2005 7:23:24   
ElaM
Ojla, do vgnezditvene krvavitve naj bi prišlo okrog 8 dne, tko da je zato še prezgodaj. :zmeden:
Mogoče si se prehladila.:zmeden2:

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Želim nasvet
27.7.2005 8:03:11   
DaisyE
Mogoče je bla pa ovulacijska krvavitev, pa si je malo več cajta vzela, da ven pride :)-

Pesti ti pa vseeno držim da si noseča evo :miska:

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?