|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 10:28:14   
sparkle
Še eno sporočilo... mogoče ga bom izbrisala preden ga bom prilepila na forum, tako kot že mnoge pred tem. Ko vržem na papir vse kar mi leži na duši si rečem... Pa saj nisi edina no! Se ti sploh zavedaš, koliko žensk ima podobne težave kot ti?! Ali pa še hujše. Pa kaj boš morila še ti s svojimi... in tako roma pošta v koš.
Ta mesec je še eden izmed mnogih, ki so minili v "iskanju" otroka. Še eden, ki se bo zaključil z M. Prijatelj gnusko (beri rjavi izcedek) se vleče kot stari polž že enih 10 dni. Moji hormoni so očitno spet podijvali. Na obrazu se mi delajo mozoljčki, ki so kot napovednik M. V trebuhu me občasno malo ščipne, da ne pozabim kako izgleda obdobje, ko veš, da je še en mesec poskušanja šel v "maloro". Za mano je še en "netipičen" cikel. Gospod smrkelj (prozoren izcedek) se je tokrat odločil, da se pojavi prej. Že 8. dan (prvi dan M 4.7. ). Ja, sledil je gospod gnusko, 14. dan od zadnje M. (Da malo številčno opišem svoj prešteti in odšteti cikel.) Pa se je gnusko odločil, da bo kar naprej še dopustoval, saj zdaj je tako ali tako čas dopustov, pa morja (imam ga pred nosom, pa ga ne izkoristim ker je na obisku gnusko!)... Je pa to mesec, ko sem spoznala... oz. si priznala, da vlečem samo sebe za nos. Namreč, če sem dobro razumela (na temo rjavi izcedek se je pisalo že na tone) mi gnusko krajša cikel. Najin fižolček se po zdravi logiki "ne more primit", ker nima pogojev. Gnusko poskrbi, da gre v delih vse moje upanje na toaletni papir. Žal, ko rabiš zdravnika, GA NI. Gospod dr. je na zasluženem dopustu.
Prej (tudi ta mesec ni bil izjema!) sem vedno seštevala in odštevala dneve... pa plodni dnevi, pa neplodni dnevi, pa izcedek tak in drugačen. Pa je dovolj prozoren ali je še malo pre-gost. Ali me že kaj ščipa? Oh, ja, to je pravi užitek! Tooo bo sigurno O! Juppy. Kako sem vesela, da me tam spodaj nekaj stalno prebada. Pa hitro preberem na tem ali onem forumu katero še prebada, pa katera upa, pa katera ne upa več, pa katera je v fazi štetja, merjenja, testiranja... Joj, kakšne tika-taka bombe smo ženske! Bog ne dej, da v fazi zadnjih dni gnuskota in začetka M na ulici srečaš nasmejano nosečko ali mamico, ki potiska voziček... pa ravno tak je, kot bi ga sama kupila za svojega fižolčka. In če za nameček ravno v dneh, ko je M prisotna z vso svojo močjo, srečaš znanko, ki je noseča ali ti prijateljica sporoči, da bodo pestvali... živci totalno popustijo. V želodcu čutiš tisti tipičen občutek, kot da bi te nekdo prebodel in potem še malo obračal rezilo v levo in v desno. Na obraz si nadeneš največji butast nasmešek, kar jih premoreš in blesavo izustiš: Oooooooooo, kakoooooooooo lepooooooooooooo! Ampak, grda, grda punčka! Ne smeš biti ljubosumna! Ne, vendar tudi srečna nisi za tisto drugo, ki je očitno doooooosti večja srečnica kot si ti.
Punce, jaz se spreminjam v eno živčno razvalino. Spet sem natresla preveč stvari naenkrat in mogoče to sporočilo ne bo romalo v koš. Čakam, da mine delovni dan. Ko pridem domov bo mogoče tam spodaj že poplava... vložke sem že pridno nabavila.... Zvečer mu bom mogoče spet rekla, tokrat ne bo fižolčka. In on se bo samo nasmehnil in brez večjih težav zaspal.

Razvalinasparkle
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 10:34:50   
vampirka
Tako poznano, tako boleče, tako resnično! :((

Sparkle, nisi edina, ne prva, ne zadnja... In če ti je vsaj malo odleglo po temle pisanju, je namen tegale foruma dosežen!!! :bravo:

In iz srca ti želim, da boš kmalu ti tista, kateri bodo znanke zavidale!!! :rozica:

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 10:39:27   
rinty
jooj, pa NE ZVENET TAKO PESIMISTIČNO!

Saj se vsakemu enkrat že posreči, ni vrag da ne, samo tako kot pravijo: vse ob svojem cajtu.

Te razumem, da si razočarana nad :hudicek: ampak po njej pa v nov "krog", kaj pa jaz ko je sploh še nimam pa ne vem kaj je to?

Dej, dej punca glavo pokonci in en veeeelik nasmešek pa bo dan takoj lepši!

Evo pa še mal slončkov, da te razvedrijo in nasmejijo:
sloncek::sloncek::sloncek:
:sloncek: :sloncek:
:sloncek:


Drži se in stran s črnimi mislimi, O.K?

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 10:50:06   
tinkamiška
Sparkle:rozica:

Veš, si me nasmejala in spravila v jok. Sem se spomnila vseh teh občutkov, ki so bili do nedavnega moj vsakdan. Pa kako začuda sem pozabila na njih takoj, ko sem zagledala težko pričakovan znakec na testerju? Pa vas redno berem in sočustvijem z vsako od vas, ampak tako živo, kot sedajle pa nisem čutila vseh teh občuutkov od mojega srečnega dne naprej.

Kako rada bi vam vsem natrosila čarobnega prahu, da bi se že jutri zbudile srečke:nosecka: in s tistim dnem pozabile na vse te tegobe in grde, obupajoče misli, ki se tako hinavsko pretihotapijo v srca, ki bi tako rada bila za naše:duda:. Pa ne morem, pa tudi ve ne morete narediti več kot delate in se trudite in pogumno stopate po poti proti vašim:duda:!

Pa kako rada bi vam rekla, da bo kmalu, res kmalu, pa vem, da ta stavek včasih naredi ravno nasprotno, kot bi želela...

Sparkle, ne bom ti rekla tega stavka, čeprav bi ti rada, bom rekla, da upam in ti želim, da ti tisti tam gor namenijo veliko prav posebnih trenutkov, ki ti bodo krajšali čas in pot do tvoje:duda:!

Pa še glede tvojega in vseh, ki čakajo z vami. Mogoče se res nasmehnejo in zaspijo brez večjih težav, ampak kdo ve kaj se njim plete v glavah, kako težko oni čakajo, kdaj se bo njihova ljubica jokala od sreče in hlipala, da zdej pa bo fižolček in kako bojo obupano gledali, ko boste vse utrujene in s slabostjo v trebuščkih tekale na stranišča in kljub temu božale svoje trebuščke, srečne, da se skriva v njih vaš zakladek, kako bojo neučakani čakali, da začutijo prvo brciko, ve pa jih boste čutile že nekaj časa in se hudomušno nasmihale, kako bojo čakali, da bojo lahko šli zvami gledat všega fižolčka in kdaj jim bojo povedali, ali so fižolčki ali fižolčice in končno kdaj jih bojo lahko stisnili k sebi in se zahvalili vam bodoče mamice, za zakladek, ki je tako dolgo hodil do vas:rozica::rozica::rozica:

Vse to nas še čaka!!! In jst se že zdaj veselim skupaj z vami:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 10:52:50   
Anonimen
Joj, meni gre kar na jok, ko berem vase prispevke...

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu sparkle)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 11:08:49   
*AnaL*
Joj, Tinka kolk si to lepo napisala. me je kar mraz spreletaval in čist mokre učke :(( sem imela.

PUNCE! ZA VSAKIM DEŽJEM POSIJE SONCE!!!

Šopek :rozica::rozica::rozica: za vse.

:sloncek:

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 12:03:20   
Špela100
Sparkle...zadela si center.Ravno tako se po moje vse počutimo.
Priznam imam doma že eno veliko fižolčico, ki je sonček mojega vsakdana. Ne predstavljam si življenja brez nje.Ne morem verjet,da takoj ko sem jo prvič prijela v roke nisem več znala živeti brez nje.Ne da se opisat vseh čustev. In da vam povem:
Prav vse bomo občutile in doživele ta trenutek.
Prav vse, ki se tukaj trudimo in vzpodbujamo bomo doživele ta nepopisan občutek in srečo in res prav vsaka bo dobila svoj fižolček in morda celo dva.

Ne bomo obupale, ne bomo odnehale.

Joj kako zveni, kakor ena mantra, pa vseeno jo bom zalimala gor.
lp

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 12:13:07   
bambi
Draga sparkle, tvoje besede so me do solz ganile, ker vem kako ti je in vem kako je vsem puncam, ki iz dneva v dan čakajo na svoj mali "čudež"..... Sama sem se 14 mesecev borila z istim in vse besede pamenih ljudi, kot so sprosti se, ne misli na to, saj bo..... so mi šle totalno na živce, ker če ne veš kako je, pač ne moreš govorit..... Jaz se nisem sprostila in tudi nisem nehala mislit na to, lezla in lezla sem čedalje bolj globoko v obup in čakala na postopek, ko bo treba pomagat z medicinsko pomočjo.... in se je kar na lepem zgodilo, sredi "nesproščenosti" in totalnega obupa..... ne vem zakaj mora trajati tako dolgo, ne vem zakaj celo leta, a žal je vse narava ki naredi svoje, mi lahko samo čakamo.......

Jaz ti želim, da ti čimprej uspe, kar se pa tiče tvojih občutkov glede nosečnic in vozičkov, verjemi, da so normalna..... kljub temu, da sem :nosecka:, velikokrat vidim ženske, ki strmijo v moj trebušček in se ne nasmejijo, samo strmijo.... in takrat začutim njihovo bolečino, bolečino, ke sem jo čutila tako dolgo tudi sama.....in vsem želim, da mati narava podari ženskam tisto vlogo, za katero jih je naredila......

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Bambi

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 12:21:52   
baguSka
:((:((:((

pejte v rit babnce.. na tak sončn dan.. jst pa jokam!!!:((

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 12:29:02   
ameli
:((:((:((:(( joj, kako ste danes čustvene. Tudi jaz vem, kako je to, ko čakaš na :duda:. 4 leta sva se trudila, začela sva že s postopki zdravljenja in potem nama je uspelo kar tako. Na žalost ni recepta:(! Ne vem, zakaj se morajo nekateri pari toliko namučiti, drugim pa uspe, še preden si sploh zaželijo družino. Meni bo to obdobje, ko sva se trudila za pikico večno pustilo zaznamek:((. Ne morem vam povedat, kako se še danes, ko sem v 7. mesecu :nosecka: težko sproščeno igram s svojima nečakoma. Saj ne, da ju ne bi imela rada, nasprotno obožujem ju. Vendar sem se v obdobju, ko sem neuspešno poskušala zanositi, vedno tako trpela, ko so prišli k nama na obisk.....
Ni pravice:hudicek:!
Upam, da bo vsem kmalu uspelo :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 13:59:41   
sparkle
... jaz nimam besed, s katerimi bi se vam zahvalila! Hvala, resnično hvala, VSEM!
Tina

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 15:46:31   
LARIKA
tinkamiška


Tvoje besede so tudi meni resnično segle v srce in v oči.SI prav obliž na rano in vedno najdeš
prave besede s katerimi potolažiš žalostno osebo in ji vliješ novega upanja. Hvala ker si pozitivna in pravi nalon za solze!

Čeprav z možem ne delava otročičku,si ga oba neizmerno želiva in komaj čakava da bova lahko začela delat na najini pikici.In tvoj post mi je vlil upanje in moči da bom zdržala do tega dneva ko se bova borila z pikico. Trenutno sem tudi sama v obdobju ko me obkrožajo same noseče prijateljice,celo moja svakinja je noseča, midva pa morava še vedno paziti,...
Ampak ko bova začela delat na pikici,si želim da mi ne bi bilo tako hudo kot je premnogim ženskam,ki si v želji po otroku s tem samo škodujejo. Želim vsem tistim ki si želite pikico in ki že delate na njej,da bi vam uspelo in da bi vaše solzne in žalostne oči,nadomestile solze sreče in veselja ter da bi se vsi okoli vas veselili z vami in da bi to veselje trosili okoli,...

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 16:04:23   
naja78
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.











vaša naja 78

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 17:39:40   
Kalina
No takle mamo,:( pa vedno recem NEBOM VEC JOKALA :((, evo ga hudica, solzice so tu, kepica v grlu, stiskanje v prsih...vem, razumem, cutim, kar vsaka cuti v tem dolocenem groznem casu,ko se trudi za :duda:, pri meni bo kmalu 5 leto taksnega pocutja, solza, straha, nesrece, zagrenjenosti...celo moza sem hotela pustiti zaradi tega, kaj mu bo zena, ki nemorem imeti otrok..No zdaj pa sem okej, nisem vec v depresijah, hodila sem tudi psihiatru na pogovore, veliko resila, ogromno prejokala. ja pomagalo je, kajti zdaj ne jocem vec kot vcasih, ni me vec strah da me bo moz zapustil...spim ponoci, in najbolj pomembno, NE POCUTIM SE VEC MANJVREDNO!:bravo: Kako lep obcutek, oh 9nebesa. In vsakic ko ni :modri: si recem, ni se moj cas, prihaja, tudi jaz bom MAMICA! oh ta beseda me ubija, vsakic ko sem pri prijateljici in jo njena pikica :angel: (2 leti stara) poklice MAAAAAAAAAAMI, oh srce mi poskoci, vsa se tresem, cudovito! In punce moje vem, enostavno VEM, vsaka od nas bo slisala to carobno besedo, nekatere prej, nekatere pa kasneje..ampak slisale jo bomo! :love:

Vsem mojim soborkam, vsem mojim mamicam in precudovitim :nosecka: posiljam milijon lupckov na licka in busija! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 17:42:49   
tinkamiška
Drage:rozica::rozica::rozica:

Včasih je treba malo izjokat tisto stisko, ki nas grabi za vrat v takšnih in drugačnih okoliščinah. Potem je mnogokrat veliko boljše, pa čeprav samo za določen čas...

Ni težko odpisat na takšne poste, ker je mnogo lažje najti tolažilno besedo, kot biti v koži tistega, ki jo rabi. Zato drage moje:rozica::rozica::rozica: ste ve tiste, ki ste občudovanja vredne:rozica::rozica::rozica:

Komaj čakam, da se vaše solze žalosti spremenijo v solze smeha in veselja:miska::miska::miska::miska::miska: in takrat bo tukaj veselo in se bomo smejale in vriskale in lepile na poste ploskajoče smejkote in slončke!!!!

Tinka

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 18:30:01   
emaa
Vem kako se počutiš. Hudo je, v mojem sorodstvu je kar nekaj nosečnic, pa jih na srečo ne vidim. Najbolj hudo je, ko vidim svakinjo, še dobri trije meseci, pa bo mamica. Potem pa pomislim, kako je tudi ona eno leto čakala na to, pa sem vesela zanjo, ji privoščim, ker to pomeni, da bo tudi nama uspelo, čeprav bo kmalu dve leti, ampak nama bo, ker so vse ovire odstranjene, bo pač treba kak mesec počakat.
Naši :love:, kaj bi oni dali za to. Moj še svoje sestre ne zmore obiskovat, mu je prisila, ker se nama ta sreča še ni zgodila, pa ga prepričujem, da se bo, saj ima vsaka stvar svoj namen.
Še malo počakajmo, bodimo srečne z našimi :love:, pa bomo tudi :duda: dočakale, vse bomo še pestvale.

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
26.7.2005 22:51:27   
Mari71
Punce,

se vam malokdaj oglasim, vas pa redno berem in ob takem pisanju vsake od vas se vam enostavno moram. Da vam povem, da drzim pesti za vsako izmed nas in da se pridruzujem optimisticnemu razpolozenju:
verjamem, da enkrat pride D dan za nas vse.

Pozdrav prav vsaki izmed vas in nocko,
Mari

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ena izmed mnogih (malo dolgo)
27.7.2005 7:23:18   
Bety
No....na ta post, moram dat "kovanc"...:((:((:((

Res je...vse je res...vsak mesec upaš in padaš, vstajaš...in vedno začneš znova...s prvim dnem ciklusa...

no...danes je moj 4.dan po zadnji tabletki klomifena in naj bi se od jutri začelo upanje, da bo folikel počil in ena sama celica prišla na pravo mesto, kjer jo čakajo vojaki...in da bo vsaj eden dovolj močan...

in to upanje se bo končalo čez en teden...ker, če trebuh ne bo napihnjen, do oploditve ni prišlo...
in potem čakamo M 15.8. ...
Nič hujšega ni, ko ti tvoj moški pove, da se je že sprijaznil s tem, da otroka ne bo nikoli imel :((:((

In vse drugo nima smisla...je preživljanje...

:rozica: za vse..

Bety, mogoče :nosecka: že ta mesec

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?