|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3 mesečnik
23.2.2010 19:47:46   
sju
ali ima katera podobne težave
3mesečnik spi čez dan samo v vozičku ali v avtu kar pa ne bi bilo problem če se ne bi v budnem stanju doma v stanovanju skoz jokal...v bistvu če je buden se joka..tudi v naročju razen če se pogovarjaš z njim
izkušnje?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 23.2.2010 22:14:47 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3MESEČNIK
23.2.2010 19:56:26   
tassika
Naša je počela enako, ker je bilo toliko drugih zadev zanimivih, v vozičku spi tudi po 3h skupaj, doma po 15min, jah kaj sem naredila, dala sem jo čez rame, prižgala pesmice in plesala in pela. Na ta način zdaj vedno zaspi, vsaj za 15min in to je tudi dovolj, da je spet vsaj 1,5h dobre volje. Poštudiraj, kako bi ga uspavala, da pa bi spal po 2h skupaj, tako kot včasih pa ne vem, pomoje da so to ravno ti meseci, ko se bojijo zaspat, da ne bi kaj zamudiliuser posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 3MESEČNIK
23.2.2010 19:57:58   
ledenaa
hotsling

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 3MESEČNIK
23.2.2010 20:01:30   
marjetica8
Naš sicer ni jokal, ko je bil buden. Je pa tudi zaspal samo v vozičku. K sreči je blo poletje in smo doma na podeželju, tako da je celo poletje spal zunaj v vozičkuuser posted image Zvečer pa sem ga uspavala na joškah. Jeseni smo rešli tko, da smo nabavli pr ribnčanu eno tako košaro na kolesih in smo ga pol guncali ko je bil čas za spanje, da je zaspaluser posted image Marsikdo bi reku da smo ga razvajali. Ampak je hecno - ko je košaro prerasu, kr naenkrat ni več zahteval guncanja. Od takrat ga samo položim v postlco, mu dam dudo in zaspi.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 3MESEČNIK
23.2.2010 23:58:39   
Muca83
Ja mogla boš najdt način, kako ga doma uspavat. Joka pomoje zato, ker je tok utrujen, ne zna pa sam zaspat. Sem imela isti problem, da jo je blo težko uspavat, pa sm jo nosila, ji pela, pol ni blo to dost, ker je bila tok firbčna, sem ji dala tetra krpico čez oči, da jo je prisililo, da je oči zaprla, tud ropot kuhinjske nape ali sesalca je včasih pomagal, nekajkrat sem pa kar voziček v stanovanje pripeljala in ga vozila čez prag naprej in nazaj, da je malo rukalo. So bili naporni časi in na srečo je vse to minilo samo od sebe kar naenkrat. 

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?