bobek05
|
jaz sem bila pri dr. Japlju na Fontani 2x - katastrofa!!! obakrat je zagnal takšno paniko, da sem od živčnosti skoraj na licu mesta rodila.. za 1. UZ in ultra-mini posnetek mojega sončka sem plačala skoraj 12 jurjev.. In kako delajo s tabo - za crknit.. ko sem prišla noter z mamo in možem (mama je plačala UZ, ker je hotla videt svojega 1. še takrat nerojenega vnuka) in jaz sem šla naprej v njegovo pisarno, kjer me je dobrih 5 min spraševal podatke (kdaj sem imela 1. dan zadnje M, itd. - kar je itak vse razvidno iz materinske knjižice ), potem sem se ulegla na mizo in najprej je nekaj sestro natulil.. ženska je bila zaradi tega slabe volje in mi je z 1 metra spustla gel na trebuh - sem mislila, da bom v zrak skočila, potem je v 3 stavkih povedal: tu je glavica, pa nogice, aja, pa preveč nizko je posteljca in da je nevarnost predčasnega poroda - sem bila čisto iz sebe (da bi kaj omenil, da se v večini primerov posteljca kasneje v nosečnosti dvigne tako kot se je kasneje meni ).. sem omenila, da je bil kar grob in me je malo bolelo, ker je tako močno tiščal tisto sranje na moj trebuh ja drugič pa sem šla - sem mislila, da je imel tip pač slab dan in da bo tokrat bolje - ko sem bila v 34t in končala sva DOBESEDNO v 5 minutah in vse kar mi je povedal je blo to, da se otrok ni obrnil (aja, pa da se je posteljca dvignila ) in da je problem, ker ni več prostora, da bi se obrnil in da bo CR... jaz sem bila spet čist posrana.. drek, 4 mesece po porodu ga še vedno nisem prebavla punce, na 3D UZ pojdite v SG - tam lahko svojega sončka gledate 30-45 minut za 10 jurjev (vendar priporočam, da greste DO 26t, ker je potem otrok že prevelik in se ne bo nič videlo)
|