|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   6.letnica z 30 kilogrami
29.5.2006 17:14:38   
Anonimen
Kot otrok ni bila močna, ko je bila stara 4 leta pa se ji je začelo nabirati. Sedaj ima pri 6. letih 30 kg. Vem da je to naša napaka. Vsak dan mora obvezno pojest nekaj sladkega.
Kaj storiti da shujša?
Giba se veliko. Kolesari, teka, se rola.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
29.5.2006 17:24:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 6.letnica z 30 kilogrami
29.5.2006 20:08:54   
Lumpi
Moj sinek ima 4 leta in ima 26 kg, velik pa je 118 cm. In veš kaj - te njegovi kg se mi zdijo pretirani. Ampak ni debel - je nabit, ampak res nabit. Pa ga ne zagovarjam.
Enostavno tudi po več dni ne dobi sladkarij, kruha je zelo malo, večrat je sadnje in zelenjavo, zunaj smo neprestano. In kilogrami se nikamor ne premaknejo.
Pač ima tako konstrukcijo.

_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 6.letnica z 30 kilogrami
29.5.2006 20:30:07   
ona
Naš ima pri 7,5 letih 40 kg in je kar buckast!Res pa,da ful pazim kaj je in,da ne dobi sladkarij in raznih čipsov.Je pa res,da vsekakor premalo miga in le kadar more izkoristi,da gre pred televizijo!Upam,da nam bo zdaj,ko bo poletje uspelo zbit kakšno kilo dol,ker se mu že špeh nabira okrog trebuha in ga ima kot kakšen star nono.Sem tudi jaz nemočna z njim,ma več kot prepovedat hrane mu ne moremuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 6.letnica z 30 kilogrami
29.5.2006 20:40:24   
al1*
tudi mi se ubadamo s preveliko težo naše 7,5 letnice. Velika je 127 in ima 31 kg. Odkar je v šoli - torej od septembra do sedaj se je zredila za 4 kilograme. V šoli namreč jedo za moje pojme zelo nezdravo - na žalost. Ko pride domov, poje kakšno sadje, za večerjo pa tudi pazimo, da je predvsem kakšno zelenjavo, jogurte, kos polnozrnatega kruha in tuno.... Sladkarije doma so zelo redke.

Pri nas je problem tudi miganje, saj je hči najbolj srečna, če lahko sedi pri mizi in bere ali pa kaj izdeluje. Tako da, če se la da, veliko pešačimo in kolesarimo, 2x tedensko ima popoldan ples. Veliko se pogovarjamo o zdravem načinu prehranjevanja in pomenu gibanja.



_____________________________

lp


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?