|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AMC posoda
19.12.2007 12:00:22   
ivanap
A ima katera? A se obnese? Koliko jo uporabljate? Sem bila na eni predstavitvi in bom en lonec pa pokrovko kupila. Upam, da se bo investicija obrestovala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AMC posoda
19.12.2007 12:09:10   
mala maja
jaz imam dve posodi. en lonec in eno za pečenje. Obe sta super user posted image user posted image

Kuhaš in pečeš lahko skoraj brez olja in vode. Makarone in omako skušaš lahko skupaj v eni posodi v cca 15 min pa so super, tud okus je OK. Zadnjič sem pekla piščanca pa sem pozabila nanjuser posted image user posted image . Se ni nič zažgaluser posted image , sam full soka je dal od sebe in je bila še ena tako super omakca zraven.
Drugače ima pa tašča tudi enkonom pokrov ki paše na več posod.  in ....dragi božiček evo to je moja skromna user posted image  želja letosuser posted image user posted image  pa mogoče še naslednjih 100 letuser posted image user posted image .

(odgovor članu ivanap)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: AMC posoda
19.12.2007 12:12:51   
OliveOyl
Mami ima cel komplet-že kar ene par let,je zadovoljna,edino cena je bla
ohoho..
Jaz sem dobila eno posodo iz kompleta,moram rečt da je uredu.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: AMC posoda
19.12.2007 12:34:02   
pilar28
user posted image oj mi jo imamo in jo ne damo- complet, res je draga, ampak uporabna in kakovostna.Ne bo vam žal, malo po malo, pa se bo nabralouser posted image ja Božiček bo letos kar težko pripeljal vse naše želje....mogoče je kupil pa avion?user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: AMC posoda
19.12.2007 14:31:38   
ona
Jaz imam le en par kozic,moja mama ima ful kozic in obe sva zadovoljne z njimi!Vsekakor je dobra invensticija za dolgo letuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: AMC posoda
19.12.2007 16:13:36   
moci
o tem smo že večkrat debatirale. jaz jo imam in sem zelo zadovoljna, po mojem brez sploh kuhat ne znam več. še na dopust jo vzamem s seboj. posodo in en secuqick. 

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: AMC posoda
20.12.2007 20:18:53   
robinzon
Ivanap, poveži se s kakšno agentko ali agentom, saj drugače je tako ali tako ne moreš kupiti. Čakaj na akcijo, še tako je cena ubitačna. Sama sem tako dobila kompletek zelo ugodno.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: AMC posoda
20.12.2007 21:05:00   
frufru
Malo se pozanimaj, kako je pri konkurenci (npr zepter, fissler). Meni je bolj všeč, da kupim po kosih, ki jih res rabim. Kolikor se spomnim, ko je mtka kupovala si lahko kupoval samo garniture, pol pa tretjine kompleta sploh ni nikoli uporabljala.

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: AMC posoda
21.12.2007 9:34:36   
bamby
Jaz imam tudi cel srednji komplet že cca. 12 let user posted image , pa moram rečt, da sem izredno zadovoljna kljub visoki ceni in takrat še švercanju čez mejo user posted image user posted image .

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: AMC posoda
21.12.2007 10:34:32   
robinzon
Zdaj imajo tudi posamezne posode ali pa  dost majhne komplete. Včasih se spomnim, da so bile tri vrste garnitur, manjša, clasik in večja. Samo srednji je vseboval 27 kosov, sicer tudi  kaj manjšega, kot so RF posode za shranjevanje in pokrovi,  je pa res nekaj kosov takih, katere sem zelo malo uporabljala oz. jih ne več.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: AMC posoda
29.4.2012 0:38:06   
AMC_Rok
Zdravo!

Dandanes je na voljo že cela paleto različnih setov, in še to z mogočimi variacijami, tako da sem prepričan, da se za vsakega najde pravi; tudi prodaja na kos je možna, če slučajno ugotovite, da potrebujete le en točno določen oz. zamišljen element.

Filozofija se je resnično spremenila, tako da ni več tiste "bižuterije"(obročev, cedil, skledovja, itd.), ki je samo dražila vrednost kompleta, večina ljudi pa je ni potrebovala; če se pokaže potreba po uporabi, so ti dodatni pripomočki v določenih setih dodani, jih pa svetovalcem ni več potebno vsiljevati.

Naj zaključim s tezo:
Želja je želja, potreba je potreba, ponudba pa se mora in tudi more temu prilagajati!

LP, Rok

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?