|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AP in nenehno hranjenje ponoči
13.11.2007 21:23:10   
Mojca
Živjo,
ker sem bolj nova na tej temi me zanima nekaj. Ugotavljam, da se z našim 5-mesečnim dojenčkom kar lepo gremo AP. Večinoma sicer spi v svoji posteljici zraven najine, ko pa je žalosten ali nerazpoložen, pa je pri nama. Dojimo se lepo in zelo in ne zgolj v prehranjevalne namene user posted image . V glavnem - do sedaj vse lepo in prav.
Sedaj pa se je začelo dogajati, da je postal zelo zahteven v smislu, da se prebuja tudi ponoči na 2 uri, pri tem joka in ga pomiri zgolj dojenje.
Pa me zanima mnenje izkušenih - a je to del AP, ki ga je treba sprejeti, ali se da to s kakšnimi metodami uravnati?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AP in nenehno hranjenje ponoči
14.11.2007 21:56:55   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image welcom in da club  nocnih  hranilnic user posted image user posted image user posted image
pri nas spi prvo rundo v svoji pojstli, pol pa pride na samopostrezne obroke v najino pojstlo. pa ti ne znam odgovorit... zaenkrat je obema OK, jaz spim, ker mi ni treba na 2 uri ustajat, ona pa je tud srecna, da ima zizo na dohvat ustuser posted image .. Ampak nic ne bi imela proti, da bi vsaj ene 2 uri v kosu spala.
Mislim, da moras narest tko kot se tebi zdi prav. Pri nas priklop na zizo ni zmeraj hranjenje, ampak se vcasih le uspava s tem. Vcasih se po 15s odklopi, obrne stran in zaspi. Drugic pije.. Vcasih se priklopi 10x, drugic 2x.
Zaenkrat sem mnenja, da se bo vse uredilo samo od sebe - upam, da je nekaj na tem user posted image  
Morda me bolj skrbi, kako se bo uspavala v vrtcu, ker sama v pojstli ne zna zaspat user posted image


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: AP in nenehno hranjenje ponoči
15.11.2007 8:52:33   
frufru
Pri nas je do 5 meseca kar lepo spal (eno bujenje na noč) potem se je pa začelo, dokler nismo pogruntal, da mu moje mleko več ne zadošča in ga je zvečer dobil zmešanega z riževo kašico. Je bilo boljš, samo pol so se začeli pa zobi,... Skratka eno bujenje na noč je še vedno luksuz.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 0:33:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frufru)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 0:35:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: AP in nenehno hranjenje ponoči
26.11.2007 15:25:38   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Morda me bolj skrbi, kako se bo uspavala v vrtcu, ker sama v pojstli ne zna zaspat



Žan je bil orto zizoman v vtrcu zize ni pogrešal. Aja pa orto pomeni to da je do odhoda v vrtec bil praktično samo na dojki, GH sploh ni maral, mogoče 1 obrok na dan, včaqsih pa tudi po cel teden nič GH.


Isto je bilo z našo Živo, glede tega ti ni treba skrbet. Pri babici je vedno brez težav zaspala brez "dodanja", tudi nikoli ni jokala ali drugače pokazala, da pogreša "dodiko". Ko sem jo prišla iskat, pa takoj hop na joško.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: AP in nenehno hranjenje ponoči
19.12.2007 0:14:01   
massylou
Ta nočni spanec je, kolikor ugotavljam in pričevanja drugih mamic in iz lastnih izkušenj, bolj izjema kot pravilo. Vsaj, dokler so še majhni.
Vedno je nekaj. Tudi naša je do 5. meseca prespala tudi 9 ur, zdaj pa je kakor kdaj (zbuja se od 2 do 7x na noč). Stara je 8m.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?