|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je komu poznano........
26.4.2008 22:11:55   
andrea
Kako naj izgleda pritožba na izračun zneska za komunalni prispevek? So mi ga naračunal, da me je skor kap. Če ima katera kakšen ˝muštr˝ se priporočam. Nekaj sem že sestavila, pa ne vem, če bo v redu. In bi želela še kaj prej pogledat preden odpošljem. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je komu poznano........
27.4.2008 10:43:35   
viv_
Saj si vabljena na razgovor, da ti tam ena teta točno pove, kako pride to tega zneska...

Zneski so pa eni prv vrtoglavi... LARA mislim, da je plačala okrog 5 mio bivših sit, za novogradnjo. Mi imamo pa samo nadzidavo obstoječega objekta, so mi pa naračunali 3800.

Upam, da ti bo uspelo kaj znižat...

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu andrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A je komu poznano........
27.4.2008 15:37:18   
andrea
Mene ni nobena teta na razgovor vabilauser posted image , so mi kar  direkt odločbo poslali. Pa še full so bli hitri. Vsega skupaj so rabili 5 dni. Če maš pa karkoli drugega za urejat moraš pa ponavadi večkrat težit, da te ne pozabijouser posted image
Zdaj pa pač sestavljam pritožbo, v upanju, da mi vsaj malo znižajo. Sem pa kar krepko več dobila, kot v tvojem odgovoru znaša tavelika cifra. 

(odgovor članu andrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A je komu poznano........
27.4.2008 15:41:14   
lex
Midva sva plačala 2900€ za 110 kvadratov stanovanja (bajta) to je neto bivalna površina (odštejejo mansardo, mislim, da tudi omete,...) prištejejo pa ti klet, garažo, vsako nadstrešnico. zato je midva v načrtu nimava, jo bova pa 1x delala, takrat pa komunalnega za to ne rabiš plačat.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu andrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A je komu poznano........
28.4.2008 9:48:53   
Anonimen
na podflagi česa se pa misliš pritožvat? saj pr nas je komunalc pač določen in tok plačaš pa če se na trepalnce postaviš. ja js sem plačala cca 5,200,000 sit za 488 kvadratov veliko parcelo. pri nas gre na parcelo ne na površino bivanja

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A je komu poznano........
28.4.2008 12:25:27   
Anonimen
Kolikor vem, šele nameravajo poenotiti način obračunavanja komunalca v celi državi, sedaj je to v pristojnosti vsake občine in cene se močno razlikujejo, nekje upoštevajo velikost cele parcele, drugje upoštvajo zazidalni del, drugje samo gradbeni del, eni gledajo bruto površino, eni neto površino hiše, razlike so v tem, kaj se sploh šteje za komunalno opremljenost,.... In potem v eni občini za polno opremljenost plačaš 5000€, v drugi pa 25.000€.
Mi smo za parcelo, veliko skoraj en hektar, od tega je 500m2 zazidalnih, hiša pa bo velika 190m2, dobili obračunan komunalni prispevek 1600€, s tem, da je opremljenost parcele 12%. Če bi imeli polno opremljenost, bi torej plačali okoli 15.000€.

v vsakem primeru pa se pozanimaj, če je bil prispevek res pravilno obračunan, se zgodi, da se tudi kje zmotijo (špač vsi smo ljudje, motiti se je človeško), vem za en primer, k oso eni teti obračunali lih dvakrat več, kot je potem plačala, ker je prišlo do napake. Pa so seveda potem brez problema popravili.

(odgovor članu andrea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A je komu poznano........
4.5.2008 22:55:17   
Drnula
Pravilnik  po katerem obačunava ima občina po vsej verjetnosti objavljen na svoji spletni strani. Itak gre za javno dostopen dokument in ga boš dobila v vpogled če rečeš. Sicer se dogovori za sestanek in naj ti raztolmačijo kako so prišli do zneska. Pritožbe ...??? ... kaj pa vem, če ste že kdaj kaj plačevali občini pa ni bilo upoštevano, drugače pa nimaš kaj. Kriteriji so določeni, formula za izračun tudi user posted image ... in to je to. Meni so v PO vse raztolmačili ko sem prišla tja. Sicer je odvisno tudi od folka na občini vendar mislim, da to ne bi smel biti problem. Morda lahko preveriš če niso upoštevali kake stvari ki je ne bi smeli .... npr. pločnik, ulična razsvetljava, otroško igrišče ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?