|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 13:39:11   
ženska
Moj mož ne "prenese" mojih staršev in mojih sester, da imajo tako radi najinega otročka in da ima on tako rad njiju. Pravzaprav prej, ko sva bila sama, se je čisto normalno pogovarjal, sedaj pa komaj pozdravi, če pridejo. Pa še to vse manjkrat, ker vidijo da z njegove strani niso najbolj dobrodošli. V naše življenje se ne vmešavajo, živimo za sebe. Mož je živel samo z mamo in je edinec. Midva z malim mu pomeniva vse na svetu. No, ko pa pride njegova mama k nam na obisk, se jst itak da pogovarjam normalno in sem z njo v čisto normalnih odnosih. Pa še to, z malim jo večkrat na teden obiščeva sama, ko je mož odsoten. Halo, a je še katera tako neumna, da hodi več k tašči kot k svoji mami? V glavnem men se mali kr malo smili, saj npr. ko je prišel včeraj zvečer mož domov, je bila moja mami pri nas in se je potem kar spokala domov, čeprav se ona pogovaja z njim in obnaša čisto normalno (samo povratnih besed ne dobi),no, mali ji še adijo ni mogu rečt, ker se je mož ful ukvarjal in zabaval z njim. Pa ja, sej jst vem, da je itak važno, da smo mi trije pomembni, samo nekaj osnovne olike in vedenja pa mora bit, a ne? No, in mož bi najraje videl, da bi ga midva skoz doma čakala, ko njega ni. No pa še to. Najin mali je star dve leti, pa še enkrat ni ostal pri mojih starših kakšno urco ali pa dve. Ker bi bilo itak vse narobe, oz. bi se mož na mene nenormalno držal in ne pogovarjal. Ko pa je ostal pri njeni mami, in to že parkrat, je pa vse ok in smo vsi ful srečni. Jst včasih ne, ampak se naredim. Hočem samo povedat, da mi ni vseeno zaradi staršev (in poslednično moža), ker mislim, da so tudi oni en del našega življenja in mislim, da jih zaradi tega zanemarjam, samo v naše dobro - da ja ne bi bil mož jezen name in da bi se normalno pogovarljali. K staršem grava tu pa tam, kadar njega ni doma, ker z nama tako noče, če pa smo vsi doma, smo pa skupaj ali pa gremo kdaj tudi k njemu domov. Kaj mu je? Drugače smo super družinica, se razumemo in živimo normalno povprečno življenje.
No, pa saj ni tako hudo, samo včasih sem malo žalostna, pa mi naj RR mal pomaga. Ful mi je hudo zaradi malega, ker velikokrat reče, da bi ostal pri babiki (moji mami), pa mu rečem, da naj gre kar lepo z mano domov, ..... samo zato, ker ne bi rada prepirov (no saj niso, samo tišina je). Ko sem mu že kdaj to omenila, se ni hotel o tem pogovarjat. Kaj pa ko bo mali malo zrastel in bo že bolj vedel za kaj se gre!!?? Lp babe!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 13:43:51   
gojska
dej povej mu tko kot si zdaj nam.

Men se zdi, da vaju ima tako rad, da je ljubosumen na vse kar leze in gre. Sam to ni normalno in tud to bo moral dojet.

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 13:45:20   
ženska
Sej jst vem, da je to ljubosumje, samo men je tko bed zarad malega. Vse sem mu že tako povedala, pa ni nič bitno.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 13:46:41   
Anonimen
Mogoče ima občutek, da si ti še vedno družina s svojimi... Bolj kot pa z njim in z otrokom. Zato je pa ljubosumen. Ali pa mogoče tud ti preveč upoštevaš mnenje svoje mame in mu gre to na živce...

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 13:54:18   
ženska
samo tisto, ko mu pa njegova mama kaj reče, pa največkrat upošteva kot pribito. moja mami je imela štiri otroke po dve leti narazen in mislim, da kr nekaj ve. če ne drugega, včasih kak dober nasvet. da vam povem, pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 14:23:05   
piščanc
ja ne vem, to moraš pa vprašati njega. in če kaj želiš, to pač naredi, če kuha mulo mu pa precej na glas povej, da je odrasel in da naj neha z otročarijami.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 14:27:27   
ženska
Hja, piščanec, ko mu pa točno to povem, kot si napisala, je pa gospod užaljen in še bolj kuha.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 14:35:23   
Pajaca
Moj se ne razume z mojo mamo in sestro. Pa se ne sekiram. Pač onidve prideta več al manj na obisk ko njega ni, če je doma reče dve besedi pol pa gre gledat TV. Nekak se noben za to ne sekira. Jaz sem mu povedala, da tud če se oni ne štekajo, da pač je men pomembno to, da imata otroka tudi njiju, da dokler se oni lepo zastopijo je vse ok.

No letos me je pa ful presenetil, ko je rekel, da se je odločil, da gresta tamalčka za en teden z njegovimi na dopust pa za en teden z mojo mamo, da bo fer za vse in da če komu kaj ni prav, da naj bo tiho. Men čist prav... vsakemu isto pa je mir.

Kako mu dopovedat kaj ti čutiš... ja nič vprašaj ga kako bi se on počutil, če bi se ti do njegove mame tako obnašala, če ti ne bi hotela iti k nje, če bi se z otrokom igrala na veliko ko bi ona prišla, če ona ne bi smela otroka vidt in ga prjet. Če ga ne bi pustila k nje.... mogoče bo pol dojel.


(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 14:35:44   
piščanc
v takem primeru (ko vem da imam prav) se jaz z otroci odpravim na izlet, brez njega. aktivnosti planiram brez njega, ga pač izločim, če noče biti del in vsaj moj hitro ukine mulo.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 14:52:37   
ženska
Pajaca, upam, da se tudi meni kdaj kaj podobnega zgodi, da bi se le enkrat končala ta, res včasih mora. Glede na zadji odstavek, sem ga pa tud že vse to vprašala, pa včasih brez besed malce popusti, ampak kaj ko kmalu na to pozabi.
In kako bi bilo, če bi se odločila še za enenga, zelo zaželjenega otročka (iz obeh strani)?

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 15:00:07   
rija
kot prvo: bodi neizmerno srečna, da imaš tako veliko in tako srečno družino user posted image  

kot drugo: tvoj mož je pač razvajen edinček, ki ga je mama verjetno privezala nase, ker si je z njim polnila praznino v enostarševski družini in je vse upe in pričakovanja projicirala na tvojega moža....

kot drugo: ni vajen take "gužve" in sreče in konec koncev ljubezni, pa se počuti ogroženega.

pokaži mu, da ste na prvem mestu vi kot družina in da tega ne more nič sremeniti, da lahko razumevanje s tvojo družino samo ohranja vajin odnos na visoki ravni, da je tebi pač to zelo pomembno. pa daj mu malce tale forum za prebrat, da bo videl, kakšno srečo ima......

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 15:57:10   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: ženska
Moj mož ne "prenese" mojih staršev in mojih sester, da imajo tako radi najinega otročka in da ima on tako rad njiju.

Dedki in babice, strici so veliko bogastvo za otročička. Prikrajševanje otrok pri tem je za mene bolno. Enako tisti, ki to dopušča.

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 16:13:56   
tehnofil
Aja. Še to. Tiho je pa zato, ker ve, da je to BOLNO in da tega ne sme očitati naglas. Zato to dela potuhnjeno.

Če povzamemo po Dr. Ruglju: Pezdetek.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 17:05:56   
mateyka
lol tehnofil - pezdetek user posted image  
ampak res, jaz bi tok zaropotala. osnovni bonton bi pa zahtevala do mojih staršev, ki mu nič nočjo in so prijazni z njim. mislm krneki.. user posted image (sej bi rekla wt* pa mam bonton user posted image ) in tko k je piščanc rekla - šla bi sama, če on ne bi šel.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 27.2.2008 17:08:33 >

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 20:34:52   
Kaliope
jaz zaradi neumnega obnašanja moža ne bi otroka niti za trenutek prikrajšala za čas, preživet s svojimi starimi starši in tetami --> razširjena družina je največje bogastvo (zame). In to velikokrat spoznaš šele, ko njeni člani začnejo odhajati ... imajo tudi tvoje sestre otroke? Saj verjetno tudi sama veš, da si lahko izjemno hvaležna, da imaš svoje sestre in se nanje lahko obrneš in veš koliko bo pomenilo tvojemu sinku, da bo imel bratrance in sestrične? Verjemi, ogromno.... tvoji starši pa so itak zlati, če se še vedno trudijo in lepo pogovarjajo s tvojim možem oz. so celo zelo obzirni do njega ... na tvojem mestu bi takemu obnašanju naredila konec. Tolikokrat kot je vnuček pri eni babici, naj bo še pri drugi (če si seveda obe to želita), jaz se raje na smrt skregam s svojim, kot pa da bi mu dopustila, da bi mi kratil stike z mojo "prvotno" družino ...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
27.2.2008 23:24:53   
Anonimen
Moj mož ne "prenese" mojih staršev in mojih sester, da imajo tako radi najinega otročka in da ima on tako rad njiju.


O marija kaksna ljubosumnost.

Zdaj ni vec on sincek edincek ljubljencek vseh...

(odgovor članu ženska)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
28.2.2008 11:09:28   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: ženska
Moj mož ne "prenese" mojih staršev in mojih sester, da imajo tako radi najinega otročka in da ima on tako rad njiju.

Dedki in babice, strici so veliko bogastvo za otročička. Prikrajševanje otrok pri tem je za mene bolno. Enako tisti, ki to dopušča.



Moje mnenje je enako.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
28.2.2008 18:36:08   
VERONICA
jaz se raje na smrt skregam s svojim, kot pa da bi mu dopustila, da bi mi kratil stike z mojo "prvotno" družino ...


Jaz tudi.

Ne dovoli svojemu možu da to dela! Tako obnašanje je lahko začetek zelo črnega scenarija. Presekaj to, takoj. Pelji otroka starim staršem pa naj se muli kolikor hoče.

Ta nagnjenja tvojega moža so kot so že drugi rekli bolana. Ampak če mu ti ne boš dajala "koalkoholičarske" potuhe in če je drugače u redu človek lahko da bo zrasel čez to. S tvojo pomočjo.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
28.2.2008 19:07:51   
SpeliG
Jaz takega obnašanja ne bi tolerirala, od svojega moža pričakujem dober odnos do moje družine, ker si to zaslužijo in ker imam jaz dober odnos do njegovih. Seveda sta vidva in otroček prva, ampak otrokom razširjena družina lahko samo koristi, od vsakega lahko pobere nekaj pozitivnega - kar pri vas očitno je, če ima otrok tako rad tvoje starše.

Ne zdi se mi v redu, da si tiho pri tako pomembnih stvareh, ker sta še mlada in se te zadeve lahko z leti stopnjujejo. Meni se zdi to zelo posesivno in to je potrebno zatreti na začetku, da ne boš potem kasneje šokirana ugotovila, da nimaš stikov ne z družino, ne s prijatelji.
Praviš, da potem kuha mulo...In kaj potem?! Če ga ignoriraš, bo itak odnehal, se naveličal pa še vedel bo, da to čustveno izsiljevanje ne pali več.

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
1.3.2008 14:19:43   
Nenya
Se strinjam z tistimi pred mano, na tvojem mestu bi tamali preživel vsaj enako časa pri mojih kot ga pri njegovih in na obiskih bi zahtevala vsaj osnove bontona.
Ko se mula in so tihi dnevi bi pa še z večjim veseljem popokala tamalega in ga pripeljala na obisk k svoji družini.
Naj se sprijazni s tem da je s tabo poročil tudi tvojo družino, ki je bila ključni dejavnik pri oblikovanju tebe - njegove žene.
Nikar tamalega ne prikrajševat za družbo starih staršev in tet.
Jaz ne vem kaj bi brez mojih staršev in sester.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
1.3.2008 14:34:21   
ženska
Punce hvala. Samo kaj, ko ga pa neskončno ljubim, in mi je ful hudo to delat, da bi delala za njegovim hrbtom,... njega pa pustila doma. Ker drugače gremo vsepovsod skupaj in smo vedno skupaj, če smo le vsi trije doma. Joj, ...
No, še vedno se drži in ne pogovarja, sedaj še bolj. Ampak tokrat mislim, da nisem pri tem jaz čisto nič kriva, in ne bom popustila. Čeprav večinoma jst začnem, da se pogovarjamo in se imamo lepo, ker namreč vse hudo hitro pozabim, ne pogrevam in s tem nočem škodit svoji okilici.  
?????????????????

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
2.3.2008 19:47:32   
Kaliope
če si se odločila, da boš v vajinem zakonu vedno ti tista, ki boš popustila, nikoli ničesar zahtevala, vedno vse opravičila  in pozabila, skrbela samo za njegove muhe, ne glede na to, da očitno on na tvoje čustva ne pomisli, se oddaljevala od svojih domačih, pazila samo na to, kaj bi on rad, potem je pač to tvoja odločitev ... upam samo, da ti ne bo prekipelo, ko bo že prepozno. Izgleda, da je on navajen, da se vsi samo z njim ukvarjajo in da je njegovo počutje najpomembnejše. Če tudi ti nočeš enakporavnosti v odnosu, ampak ti paše podrejenost in življenje v večnem strahu, da ga ne boš kje polomila, potem pač živi tako. Če ne, pa čim prej kaj ukreni. 

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
2.3.2008 21:40:42   
spacey
Njegovo početje je res bolno in se mu reče posesivnost.
In slej ko prej bo otrok to trpel. Žal. user posted image


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
2.3.2008 22:03:26   
mala račka
Mogoče ima občutek, da si ti še vedno družina s svojimi... Bolj kot pa z njim in z otrokom.


se strinjam z bibo12. In ne bi ničesar delala za hrbtom, ker bi mu s tem samo potrdila/poglobila njegov občutek

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
2.3.2008 22:47:04   
Kaliope
IZVIRNO SPOROČILO: ženska

Najin mali je star dve leti, pa še enkrat ni ostal pri mojih starših kakšno urco ali pa dve. Ker bi bilo itak vse narobe, oz. bi se mož na mene nenormalno držal in ne pogovarjal. Ko pa je ostal pri njeni mami, in to že parkrat, je pa vse ok in smo vsi ful srečni. Jst včasih ne, ampak se naredim. Hočem samo povedat, da mi ni vseeno zaradi star


meni se prej zdi, da je njen mož še vedno družina s svojo mamo + žena in otrok in da zato ne prenese njenih, ker ne spadajo v njegovo "sliko"

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?