|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na KML
30.12.2010 21:21:26   
natasarobi
Pozdrav!

Sin im 5m in zadnjih 14 dni ima okoli vratu, na bradici rdeče fleke in zraven malo rdečih pikic. Slini se močno že 2 meseca, tako, da ga moramo skoz brisat, saj slinčka ne prenese in ga kar trga dol, tako, da še bolj okoli vratu zateguje.

Bili smo pri p. ki je rekla,da zdravila ni, da pač naj poiskusimo marsikaj, mogoče bomo kaj našli kar bo pomagalo (na to temo sem že odprla en post). Edino kar nam lahko da je mazilo proti glivicam user posted image  Ni rekla, da so pa glivice. Dobili smo eno kremo, ki pa se je ne sme prepogosto uporabiti. Ko sem na MON-u spraševala pediatrinjo, kaj bi lahko bilo mi ni dala točnega odgovora, lahko bi bila alergija na KML.
 
Sedaj me pa zanima sploh od tistih, ki so imele dieto: kakšni so bili znaki pri otrocih, ki so imeli alergijo na KML? Po eni strani ne morem verjeti, da bi imel alergijo, ker jem mlečne izdelke skoz (če bom na dieti ne bom več jedla nič), problem je nastal z velikim slinjenjem. Rdečica je pa samo na zgoraj omenjenem mestu, nikjer drugje po telesu ni flekov, mali lepo napreduje in je dobrovoljen otrok. Kremo, ki smo jo dobili daje sledeče rezultate: ko namažem rdečico v roku nekaj ur izgine ali se pa zelo omili,potem je dan dva dobro, potem pa zopet jovo na novo, včasih močneje včasih manj, a zgine ne popolnoma.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija na KML
30.12.2010 21:36:04   
ledenaa
če boš na dieti to ne pomeni da ne boš jedla nič. Dobro da ti potem nima še več alergij,ker uboga ti user posted image
Mislim da ni tako teško za 3 tedne dati ven iz prehrane mlečne izdelke ali pač user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Alergija na KML
30.12.2010 21:43:52   
natasarobi
Mislim, da me zanima sledeče 'Kakšni so bili znaki pri otrocih, ki so imeli alergijo na KML?' in nič drugega.

Ja, če te zanima, meni je problem izločiti za 3 tedne mlečne izdelke, kar pa ne pomeni, da jih ne bom oz. da sem jih že začela.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Alergija na KML
30.12.2010 21:45:03   
natasarobi
Še to ledenaa: ali si jih ti poiskušala izločiti?

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Alergija na KML
30.12.2010 23:45:08   
glen
natasarobi
Pri našem 2 letniku tudi sumimo na alergijo na kml.Smo bili 3 tedne na diete in se je stanje zelo izboljšalo.Ko smo po 3 tednih dieto prekinili in ponovno poskusili mlečne izdelke se je vse ponovilo.
Naši znaki: zelo pogoste driske2-3 celo 4 x na ted.,odvajanje blata 6 x na dan (pri 2 letih,vsak dan)zelo pogosto zbujanje ponoči,zvijanje, rdeče pikice okoli ust(sam to nevem če zaradi tega,ker jih ni imel kostantno.
Takoj po novem letu gremo na testiranje.
Z dieto je stanje zelo spremenjeno.
Ni driske,blato odvaja 1-2 x na dan,noči so bolj mirne,....
Upam,da sem ti kaj pomagala,tudi sama ugibam,peiskušam,iščem nasvete,....

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Alergija na KML
30.12.2010 23:48:38   
glen
Predlagam da poskusi z dieto.
Vem da je hudo.Veš kako je hudo meni,ko me sinček sam prosi za jodurt(jogurt) in meko(mleko)pa mu ga ne morem dat,ampak ve, da za njegovo dobro.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Alergija na KML
31.12.2010 13:34:43   
natasarobi
glen: seveda bom naredila vse, da mali ne bi imel več rdečice, ker ga tudi srbi in potem je še vse slabše. Je pa res, da je najbolj zanimivo to, da namažem s kremo in potem vse zgine, čez 2 uri je pa huje.

Verjamem pa, da mora biti hudo otroku dopovedat, da nekaj ne sme, če ima rad.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Alergija na KML
3.1.2011 20:07:37   
Sonček in poletje
Kaj pa če je kaj kontaktnega, glede na to da ima samo po obrazu... Kaj daje v usta??? Mi imamo alergijo na jajca in sum na KML, pa je imel pikice povsod. Je pa vsak otrok drugačen in alergija se pri vsakem kaže drugače.

_____________________________

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Alergija na KML
3.1.2011 21:49:20   
natasarobi
V usta itak sedaj vlači vse kar mu pride pod roke, največ svoje igrače, predvsem 2 ropotuljici. Slini se pa kot polž - zadnje dni mu kar dol teče. Od zobkom ne duha ne sluha...

Sedaj je bilo 2 dni ok, danes pa spet, s tem, da sem dobila da se praska. Ko se je pa podojil mi je zaspal na rokah in nato, ko se je zbudil sem videla, da ima na tisti strani, ki jo je imel na moji roki poslabšano stanje. Sedaj imam na sum, da je to od vročine - se pa seveda iz dneva v dan bolj premika, predvsem pa slini. 

Se je danes praskal tudi po trebuhu, toda nikjer ni imel nobenega rdečega flekca, pikce ,... nič. Možno, da je od švica, ker je bil po spanju kar vlažen.

Bom videla kaj bo. Bom še na to pozorna. Me zanima kakšno stanje bo kasneje, ko se bo zbudil. Upam, da bo bolje. Seveda bom pr mlečnih izdelkih tudi pazila.

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?