|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na hrano ali dermatitis?
15.10.2008 13:37:56   
cukrček11
Pozdravček. Imam težavo, ki je že lep čas ne morem odpraviti, in sicer moj 3 mesece star fantičuser posted image  je dobil po celem obrazu rdeče lišaje, ki postanejo hrapavi in verjetno tudi srbijo saj se praska po obrazu da in noč, poleg tega ima temenice, ki so tudi zelo trdovratne in se jih ne moremo znebiti. Čez dan je zelo nemiren, ne more spati, jočeuser posted image čeprav je zelo utrujen, ponoči sicer spi od 20h pa tja do 5h zjutraj, vendar se zvija celo noč. Zdravnica trdi, da je so to temenice oz. dermatitis, vendar imam občutek, da je verjetno tudi alergičen na hrano.  Sicer pa je pravi dobrovoljček in se vedno smehlja in v isti sekundi tudi joče zaradi krčev, katere ima večino dneva in noči.
Lepo prosim, če ima katera izkušnje s takšnimi težavami, če lahko kakorkoli svetuje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija na hrano ali dermatitis?
15.10.2008 13:43:32   
Doll
Najprej se svetuje da se odpoveš,če dojiš mleku,jajcam ..

(odgovor članu cukrček11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 13:49:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukrček11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?