|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno...
5.4.2006 11:37:58   
karina
....da gre za zapoznelo ovulacijo?
Stvar je sledeča. Zadnjo M sem imela 8.3.2006 ,vmes sem prebolela močno gripo z pet dnevno vročino, pojedla goro tablet proti vročini in bolečinam.Zdravnica mi je predpisala antibiotik hiconcil, kateri ni imel nobenega učinka, nato predpisala azibiot(močan  antibiotik noter so tri tablete).
Po preboleli gripi sem imela 26.3 opazla svežo rdečo kri vidno na hlačkah , trajala slabe tri dni.Kaj pomeni ta krvavitev  nimam  pojma. Včeraj sem si kupila najcenejši test za nosečnost zaradi radovednosti(nisem  ga še delala), čeprav je predvidena M 8.4.
Ker v tem mesecu nisem čutila O...ponavadi imam bolečo v predelu enega od jajčnikov , sem zaradi tega mislila da gre za zapoznelo O....kajti šele včeraj čez dan sem začutila bolečino v levem jajčniku ki je značilna O, pa tudi sluz se je pojavila.Po izračunu zadnje M pa bi morala med O nekje  med 21 in 26.3.
Ko sem zvečer prišla iz službe sem naredila ovulacijski test(F-test), kateri je pokazal O......saj mislim da je user posted image
Zdaj pa  ne vem sem res imela tak pozno O čeprav je samo 3 dni do naslednje M, ali naj naredim test nosečnosti....sita sem tega čakanja.
Imam pa skoz  občutek(od ponedeljka) da bo ravno kar dobila M.....no včeri in danes samo čutim prisotno bolečino v levem jajčniku.Sicer pa sem imela pri obeh nosečnosti(druga se ni srečno iztekla) občutek da bom ravno dobila M, vendar sem bila noseča.
Res ne vem kaj si naj mislim in naredimuser posted image
Joj sem se razpisala.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je možno...
5.4.2006 11:48:54   
teira
Tista krvavitev je  morda bila vgnezditvena user posted image ? Naredi test, da boš pri miru. Držimuser posted image user posted image user posted image  da ti je uspelo! Pa sporoči nam!

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali je možno...
5.4.2006 11:57:32   
Ayo
Jaz bi takole rekla, ce imas redne M, je tezko da ovuliras toliko pozno, lahko pa se zgodi, in temu primerno bos imela tudi zamudo M, ce seveda nisi noseca. Najbolje da ob izostanku, ko bi morala dobiti M, naredis test. Do bolecin ob ovulaciji pa ne pride vedno, vsaj pri meni je tako, vcasih nobenega signala, vcasih samo en jacnik, no ta mesce pa oba in to skozi cel ciklus, obupno! No, pa sporoci kako je bilo. LP

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali je možno...
5.4.2006 12:03:17   
lana38
Če ti je F-test pokazal zdaj O, jaz mislim da je zdaj tudi bila. Lahko, da je tisti močam antibiotik vplival na to zmešnjavo v ciklusu. Včasih pa se ciklus sam pomeša iz neznanih razlogov. Počakaj še in potem naredi test.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali je možno...
5.4.2006 12:04:03   
Pingvinčica
Pri meni je bila takšna krvavitev kot jo opisuješ ti vgnezditvena. Tako da naredi test, da ti bo jasno na čem si. Držim pesti, da sporočiš veselo novico

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali je možno...
5.4.2006 12:22:42   
karina
Punce hvala za odgovore.....
v prvi nosečnosti sem imela zadnjo M 26.8, da sem noseča pa sem izvedla šele 18 .10. in je šlo za zapoznelo O nekje 14 dni.
Testi za nosečnost so skoz kazali -. šele krvni test je potrdil nosečnost, in naslednji dan tudi baby chek user posted image .
Jaz imam skor vsak mesec bolečo O, saj sem bila pred leti zaradi tega v bolnici ker niti hodit nisem mogla...pa so rekli da je to O.
Bi si morala beležit na koledar da bi videla vzorec kdaj jo dobim in na koliko dni po M.Pa se mi preprosto ne da s tem ukvarjat.
Tia2005...tudi jaz sem mislila da bi bila ta krvavitev vgnezditvena....samo me ti znaki za O čisto zmedli.
Bom sporočila  ko bo kaj novega...s testom bom počakala saj do sobote....če me ne bo prej prevzela radovednost.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?