Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

sem v prvem mesecu hranila z apamilom, bato pa je začel
   sem v prvem mesecu hranila z apamilom, bato pa je začel  in ima trenutno 3mesece. In v bolnici sva se 14 dni dojile, nato pa mi je zmanjkalo mleka in sem ji dala dodatek novalac, ker pa jo je zapiral in ker je polivala po njem sem se odločila da poskusim enako kot pri prvemu otroku. sedaj pa sva dva meseca že na kravjem mleku, pa mi zadnjih 14 dni poliva in jo zvija ter med blatom sem opazila malo krvi. Ali je možno da se je alergija šele sedaj pojavila? Če je alergija ali lahko grem kr iz tega kravjega mleka, na Hipp1.
   in ima trenutno 3mesece. In v bolnici sva se 14 dni dojile, nato pa mi je zmanjkalo mleka in sem ji dala dodatek novalac, ker pa jo je zapiral in ker je polivala po njem sem se odločila da poskusim enako kot pri prvemu otroku. sedaj pa sva dva meseca že na kravjem mleku, pa mi zadnjih 14 dni poliva in jo zvija ter med blatom sem opazila malo krvi. Ali je možno da se je alergija šele sedaj pojavila? Če je alergija ali lahko grem kr iz tega kravjega mleka, na Hipp1.