|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali mogoce veste
4.4.2007 11:05:54   
marinci
Sem v 9 tednu. V 6 tednu so se mi zaceli roza izcedki in sem takoj sla k G. pa je rekla da je vse ok. po enem tednu ni blo nic bolje in sem sla se enkrat plod je bil enkrat vecji srcek lepo bil vse ok, mi je dala dabroston da bom bolj mirna sem ga jedla 4 dni potem pa ni blo v nedeljo nobenga izcedka pa nisem vzela dabrostona, v ponedeljek pa grem na wc pa se mi je vlilo malo krvi (bolj rjava), vceraj jo je blo tud je bila se bolj temna zdej spet jem dabroston v petek imam pregled. Prej ne grem ker mi je rekla da lahko v 9 tednu pricakujem krvavitve. Nevem kaj se dogaja z mano in zakaj krvavitve ne prenehajo.
Ali to napoveduje spontani splav?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali mogoce veste
4.4.2007 11:12:43   
Anonimen
Škoda,da nisi Dabrostona jemala do konca.Tudi jaz sem imela konec 9.tedna spontani splav.Prej nisem imela izcedkov.Potem pa zjutraj kapljica krvi,ki mi ni povzročala posebnih skrbi,nato pa močna krvavitev.Pri meni se je sčistilo kar samo(to se zgodi redko,vsaj mislim,da je tako).Najbolje je,da stopiš do ginekologa,da boš malo bolj mirna.Držim pesti,da tvoja pikica ostane v tebi!

(odgovor članu marinci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali mogoce veste
4.4.2007 11:15:16   
Pingvinčica
Ne vem kaj pomeni tole pri tebi, ponavadi krvavitve žal ne pomenijo nič dobrega. Jaz mislim da ne bi čakala do petkovega pregleda. Pri meni se je pojavila krvavitev tudi v 9t, pa potem še 2x do nekje 15t, pa imam danes user posted image ki bo naslednji mesec stara 2 leti. Ni nujno da gre za SS vendar jaz ne bi bila mirna dokler me ne bi pregledal ginekolog. Držim pesti za srečni konec.

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali mogoce veste
4.4.2007 12:17:04   
BaByGiRl
Ja, res ne pomeni nič dobrega ponavadi,...ampak...jaz sem močno krvavela, pa bom vseeno sedaj kmalu rodila. Je tudi možnost, da ker ti hormoni bezljajo, da je vseeno prišlo še 1x do ovulacije. Jaz pa sem kr brezveze krvavela, plod pa je lepo rastel. Je pa res, da če dobiš tablete,...pojej jih do konca.
Pokliči svojo G in povej, da spet krvaviš.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali mogoce veste
4.4.2007 12:41:01   
tintin
Če si dobila dabroston bi ga morala jemat - jaz sem ga dobila v 5,5 t zaradi izcedkov in ga jemljem ša zdaj (9,5 t) in ga bom še nekaj časa- ravno včeraj sem dobila še dve dodatni škatli.
Dabroston je dobro jemati do 12, 13 ali celo 14. tedna ko posteljica končno prevzame vlogo"proizvajalca" progesterona.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali mogoce veste
14.4.2007 18:16:28   
mamuška
Če se dabroston začne jemat, se ga jemlje vsaj do konca 13., še bolje 16. tedna. Po 16. tednu pa se ga ne sme več jemat.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?