|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenja...
5.11.2009 17:46:49   
Maaja
a začetek bi povedala da je moj mož dober človek. Poročena sem 4 leta, imam 3 leta staro hčerko. Poročila sem se zelo hitro po tem ko sem spoznala mojega moža - vse skupaj sva bila par eno leto pred poroko. Verjetno ga nisem dovolj spoznala preden sva se poročila. Ko sva bila par je bilo vse idealno, sporazumevala sva se brez besed, nikoli ni prišlo do trenj, imala sva skupne hobije, ogromno časa sva preživela skupaj in se res dobro razumela. Imela sem občutek, da je družinski človek, saj sva pogosto preživljala čas z njegovimi nečaki.

Po pol leta sva se skupaj preselila v hišo njegove mame (kjer ona ne živi). Moj mož je ogromno delal (od 6 do 20 - pogosto tudi dlje, tudi vikendi niso bili izjema). Na začetku sem ga nekako razumela (ima svoje podjetje z več zaposlenimi, ki mu prinaša ogromno odgovornosti). Pravzaprav drugačnega življenja kot delo ne pozna - saj je moral že kot osnovnošolski otrok delati v družinskem podjetju vse popoldneve in vikende.

Tudi njegovi starši so več ali manj delali (tudi v tujini) in se za otroke niso kaj prida brigali - mojega moža je vzgojila njegova teta...

Skratka razumela sem ga in ga resnično ljubila (vse bi naredila zanj) in po tihem upala da bo ko bova imela otroke malo več doma (tudi sam mi je to sveto obljubljal).

Potem sem zanosila - oba sva si tega želela - on še bolj kot jaz (saj takrat še nisem diplomirala). In takrat so se začele prve težave. Želela sem si da bi bila nosečnost tudi del njegovega življenja, da bi kdaj zvečer skupaj pogledala kakšno knjigo o razvoju otroka, da bi šel kdaj z mano na pregled h ginekologu - vsaj proti koncu, ko sem težko sama vozila (ginekologa imam namreč precej daleč), vendar ni kazal nobenega zanimanja. In bila sem žalostna. V nosečnosti sem bila precej osamljena, preselila sem se namreč stran od vseh prijateljev in moje družine, njega pa nikoli ni bilo doma.

Pojavil se je še drug problem, nisem mogla več preživljati prostega časa kot sem ga prej - nisem smela na kolo in voziti 60 km, teči 10 km, rolati, smučati... on pa ni bil pripravljen zapostaviti svojih hobijev za teh par mesecev in z mano pač hoditi na sprehode. In tako sva bila skupaj še manj, saj je tistih par prostih minut raje preživel na kolesu, kot da bi bil z nosečo ženo. V meni se je podiral svet, iz sanj sem počasi padala na realna tla.

V devetem mesecu me je bilo pogosto strah, da bom ko se bo začelo morala poklicati rešilca saj se mi ni oglašal na telefon.

In potem sem rodila. Rojevala sem 12 ur in bilo je precej hudo, njega pa ni bilo ob meni, ker je med mojim porodom spal v avtu (ker je bil baje tako utrujen), prišel je le tik pred koncem in kmalu šel - delat.

Naslednji dan ga sploh ni bilo na obisk v porodnišnico, ker je bil itak že ponoči pri meni, prišla je le moja mami. Naslednji dan je celo prišel za celih 15 minut - potem je šel nazaj delat. Bila sem tako žalostna. Najbolj od vsega sem si ga želela imeti ob sebi, vsaj toliko časa, kot je bilo dovoljeno s strani porodnišnice pa ni bilo izvedljivo...

Ko sem po 5 dneh prišla domov se je moje življenje postavilo na glavo, moža ni bilo doma ne po dnevi ne ponoči do 11 - 12... Tudi v soboto in nedeljo. Ni mi pomagal z ničemer - enkrat ni ponoči vstal... Imela sem depresijo mislila sem da se mi bo zmešalo. Po dveh tednih sem spakirala kovčke in odšla k staršem. Kjer mi je mami pomagala da sem prišla k sebi in mi omogočila da sem se naspala vsaj 3 ure v kosu. Takrat sem se želela ločiti pa me je moja mami prepričala naj potrpim da bo bolje.

Pa ni bilo bolje, moj mož se s hčerko ni ukvarjal nič - prvi dve leti in pol. Prosila se ga naj bo malo z njo - vsaj 1 urco na dan - pa tega ni bil pripravljen narediti. Tako moja hči svojega očeta skoraj ni poznala do 2,5 let. In moja iluzija o srečni družini je postajala vse bolj bleda in bleda. Začela sem spoznavati da sva si tako zelo različna. Pa nisem odnehala, trudila sem se na vse kriplje na lep način da bi bili malo veča časa skupaj in da bi hčerka imela tudi malo "očeta".

Ni bilo nobenega rezultata, tudi ko je bila hčerka bolna ni šel nikoli z mano k zdravniku (ker njen zdravnik ni v istem kraju), ko sem bila bolna jaz ga nikoli ni bilo, parkrat sem z 39 vročine prenašala hči po stanovanju in skrbela zanjo. Ko sva zboleli obe, me je pa napokal v avto in sva se sami odpeljali k moji mami, saj z visoko vročino nisem mogla nič... On pa je bil tako razbremenjen.

Podpore s strani njegove družine nisem nikoli dobila - mama mi je celo očitala, da ga "**** - ker je priden in dela". Razumela me je le njegova teta ki ga je vzgojila, ona je sama od sebe videla mojo stisko in se pogosto poskušala pogovoriti z njim - a žal brez uspeha.

Po koncu moje porodniške se je pojavil nov problem, imam službo, ki se pretežno opravlja v popoldnaskem času. Želel je da zamenjam službo, ker ni bil pripravljen popaziti na hčerko med tem ko sem delala. Zato sem vedno manj delala, hčerke dopoldne nisem dala v vrtec, ker sem bila z njo popoldne pa sem jo dala pazit sosedi ali mami... Potem je začel zahtevati da dam hčerko v vrtec in začnem delati dopoldansko delo - kar koli ni važno če je to povezano z delom ki ga imam rada...

Tega nisem želela pa sem vseeno naredila kot je želel, dala hčerko v vrtec in hodila na razgovore, popoldne sem vedno manj delala, ker sem bila s hčerko, denarja je bilo vedno manj , nisem prispevala za stroške, kupovala sem le hrano in stvari za hčerko. Ker je finančno zelo močan se nisem preveč obremenjevala s tem. Name je vedno bolj pritiskal, kar se tiče denarja mi je metal naprej vsakih 5 evrov... Nikoli nisva nikamor šla, če ni bilo v njegovem intereu, pogosto je rekel, ne bom se prilagajal otroku, kar naj se otrok meni, saj je še majhen...

Moj zakon me je dušil, bila sem osamljena, žalostna, ni me razumel, ni me podpiral, ko sva spala skupaj se nikoli ni potrudil zame, ko je bil on zadovoljen se je obrnil in zaspal, rekel mi je celo da naj se sama med seksom potrudim da mi bo prišlo... skratka groza. Lahko bi napisala še ogromno pripetljajev in dogodkov, ko me je prizadel, razočaral, nalagal... vendar nima smisla.

Svet se mi je podrl in v tem času sem se navezala na prijatelja in najina veza je postajala vse močnejša in globja tudi on je bil poročen in ima otroke... Najina zveza je trajala leto in pol in na nek način še traja, če ne bi imela njega bi bila verjetno že zdavnaj ločena, saj mi je neštetokrat na ustnice priklical nasmeh, me crkljal ko sem bila žalostna mi nudil vse nežnosti in oporo, pogovore, varnost...

Moja čustva do moža so iz močne ljubezni, razumavanja, preko prošenj, obupa, žalosti, jeze, brezbrižnosti... prešla v popolno apatijo. Ničesar več ne čutim. Hladna sem kot led. Ne more me več ne razveseliti in ne več prizadeti. Kar koli mi reče se mu lahko nazaj le smejim okoli mene je zid.

Čutim da se moram ločiti vendar me je grozno strah za hčerko in ne vem kako bova preživeli. Denarno nisem močna. Verjamem da bom, ampak zaenkrat je še bolj slabo. Problem je tudi ker ne znam odgovorno upravljati z denarjem. Ne želim da bi moja pikica trpela zaradi mene. Ker jo imam najrajši na svetu.

Poleg tega se mi je sesul še svet ki sem ga zgradila okoli mojega prijatelja, povedal mi je namreč, da je bil iz objestnosti, ker se dalj časa nisva videla z drugo žensko, ki pa mu nič ne pomeni... skratka ne zaupam mu več tako kot prej in ne verjamem da bi bil lahko moj partner za naprej. Menim da če imaš nekoga rad pač ne spiš z drugimi... Skratka strah me je da so itak vsi isti in da prej ali slej zakon postane rutina.

Potem sem na službenem seminarju spoznala še nekoga, videla sem ga takrat na seminarju in potem še enkrat... Občutek in intuicija mi pravita, da bi lahko bilo nekaj več, vendar mi sigurno ne bo pustil blizu, če bom poročena... to je logično.

Sem na razpotju, za mano so samo ruševine, pred mano pa veliko čudovitega, če bom lahko naredila korak in se ločila. Vendar me je strah in ne vem kako naj vse skupaj speljem.
Razjeda me še dvom, kaj če sem samo razvajena in se pritožujem nad možem čeprav mi nič hudega ne dela... nikoli me ni tepel ali kaj podobnega... Ne bi rada kasneje ugotovila da sem se zmotila in bi mi bila vrata za nazaj zaprta. Zaradi mene me ne skrbi ne bi pa rada hčerki odvzela očeta in družine samo zato ker sem jaz nesrečna v zakonu...

Pozabila sem povedati da se je zadnji mesec mož streznil in se trudi biti več doma in se ukvarja s hčerko. Celo meni je predlagal da bi bilo dobro če bi enkrat na teden kam šla...
Problem pa je v meni, ker so moja čustva do njega popolnoma otopela in sploh ne vem če imam željo karkoli izboljševati. Pred dobrim letom je bila podobna situacija in  sem mu dala ponovno priložnost pa je njegov trud trajal cca 2 meseca...

Ali naj se sprijaznim in ostanem kjer sem ali naj grem?

Prosim povejte mi svoje mnenje tako ali drugačno... pomagalo mi bo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 17:55:11   
Katy78
Žalostna je tvoja zgodba, ampak mislim, da odgovor na svoje vprašanje že poznaš oz. veš, kaj je zate najbolje. Saj hčerka bo lahko ostala v stikih s svojim očetom, verjetno pa ne bo imela od njega prav nič manj, kot ima sedaj. Srečno!

(odgovor članu Maaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 17:58:52   
luan
Punca draga samo enkrat se živi.Poslušaj svoje srce in stori tako, da bo prav za vaju dve.
Drugače pa zelo žalostna zgodba.

(odgovor članu Maaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 18:01:37   
zmajaz
Mislim, da imaš odločitev že tako ali tako na dlani. Hčerka pa ima težko še manj od očeta, kot ima zdaj. Pretepanje in druge vrste zlorabljanja pa niso edini sprejemljiv razlog za ločitev. Jaz zase vem, da take osamljenosti ne bi nikakor mogla prenašati.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 5.11.2009 18:03:16 >

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 18:05:26   
manna
Oh user posted image   pa saj se od dobrega moža/očeta ne zahteva samo to, da te ne tepe??!! Ne, nisi samo razvajena. Ali naj ostaneš ali greš? Pojdi. Nevem zakaj nisi že šla. 

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 18:06:03   
rija
Mislim....a je to sploh neko vprašanjeuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Maaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 18:18:16   
Čebel@
jaz na tvojem mestu bi šla in zaživela na novo.....če bo očka hotel videti hčero,jo bo še vedno lahko

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 18:19:57   
Julija08
Sama si si že odgovorila...pojdi...enkrat se živi!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 18:22:58   
TuBoLina_86
boljše da greš zdaj, kot pa čez 20 let, ko bo prepozno, ko bo že pol življenja za tabo....

pri nas je bilo isto... mama in oče, oče nikoli ni bil doma.... nikoli ni rekel kam gre.... denarja nismo imeli na pretek, imeli pa smo ga dovolj, da smo preživeli.... in po 20 letih zakona si je oče našel drugo, v nemčiji, kar sploh nismo vedeli, da je šel v nemčijo.... in sta sedaj že 2 leti ločena, jaz sem bila takrat stara 21, brat pa 17... njega je to tako prizadelo.... bil je v puberteti, pa še oče mu je odšel....prvo leto je bilo zelo naporno, za vse nas, sedaj pa so se stvari umirile....

zato je boljše sedaj, kot pa pozneje.... saj hčerkica ga bo lahko videla, ko ga bo hotela... za preživnino tudi nebi smel biti problem, če je premožen... glej predvsem na sebe, ker če si ti nesrečna, nevem, kako boš lahko lagal hčerkici, da je vse ok, če boš ostala pri njem....

OTROCI NISO RAZLOG, DA SE VZTRAJA V BREZUPNEM ZAKONU ALI ZVEZI!




_____________________________

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 18:25:21   
somic
žalostna, žalostna zgodba...

vedno sem bila nekako mnenja, da se lahko reši zakon oz vezo, pa čedalje bolj vidim da ni vedno tako.

mislim, da res poznaš odgovor na tvoje vprašanje

srečno!

user posted image

_____________________________

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 18:50:13   
Anonimen
a začetek bi povedala da je moj mož dober človek.


In zakaj je tako dober? Ker te ne tepe?

(odgovor članu Maaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 19:20:41   
kaya2007
mah, daj no. kaj boš pa zgubila, če greš stran?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 19:56:35   
hubi
A misliš, da otrok ne vidi nesrečne mame? Kljub temu da so majhni, otroci niso neumni. Kakšno popotnico in lekcijo o odnosih bo pa nesla naprej? Predvidevam, da je mož dobro situiran. Torej si lahko plača gospodinjsko pomočnico. Sedaj ima tebe zastonj. Mogoče bi obiskala kakšnega terapevta (samo ti), da razčistiš sama s sabo. Tole sedaj se greš prostovoljno mučeništvo.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 20:01:12   
Babz
Pojdi. Pa ne samo zaradi sebe, ampak predvsem zaradi hčerkice. Tudi čisto majhni otroci prav dobro čutijo, da med starši nekaj ni v redu. In če želiš, da bo tvoja mala v odraslem življenju imela zdrav odnos s partnerjem in da bo ljubila polno in predano, pojdi čimprej.
Če je njen očka dober človek, kot praviš, bosta lahko ob tvoji pomoči še vedno gojila vez oče-hči, čeprav bosta vidva živela ločeno.

Vem, da je enostavno pametovati, ko sam nisi v zagati. Želim ti pametno odločitev in veliko sreče v prihodnje.

Babz

p.s.
Morda bi bilo pametno, da se nekaj časa ne zapletaš z nasprotnim spolom. Saj veš, da si očistiš sistem zamer in razočaranj.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 20:07:12   
Oceania
Ostaneš ali greš? Teci, če se le da.

(odgovor članu Babz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 20:13:26   
Gina
Nekaj me zanima maaja, zakaj je tvoj mož tako nesrečen? Zakaj se zateka v delo in hobi? Zakaj doma ni srečen? Ker je tako navajen od malega? Ker je razvajen in mora biti vse po njegovo, je neodrastel? Ker doma ne dobiva tistega dela ljubezni, ki ga on rabi? Vem, ti si mu nudila tisto, kar si ti mislila, da je znaj ljubezen. Jaz te sprašujem, kakšno je njegovo videnje ljubezni, kaj je njemu zagotovilo, da ga nekdo ima rad? V resnici on tega že dolga leta nima. Ne zagovarjam ga, kar počne je grozno in zanič. Iščem samo kje je prišlo do tega, da sta se nehala poslušat, preživljat čas skupaj in uživat en z drugim. Oba sta nesrečna. NI to ok.
Če misliš, da bi lahko ostala skupaj, poiščita strokovno pomoč. Če misliš, da v tebi ni več prav nobene želje biti skupaj, potem pa ne bodi več z njim. Otrok bo odrastel v laži, v gledanju dveh, ki se ne marata, ne spoštujeta in bo mislil,d a je to ok ali pa bo zasovražil neko obliko skupnosti in se kasneje v lajfu ne bo znašel, bo našel glih takega al pa drugačnega ampak zihr čudaškega partnerja. Jaz še danes zamerim mojim staršem, da se nista ločila, da sta zaradi otrok ostala skupaj pa se grdo gledala, pa mami je jokala, pa oče je bil odtujen, odsoten... grozno je v takem gor rast.

(odgovor članu Maaja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 20:17:08   
valentinčica30
Čist na kratko, denar ni vse, pa mislim, da si do sedaj že to pogruntala. Osvobodi se in bodi srečna.

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 20:24:04   
lukec
Se strinjam z vsem, kar so ti punce že napisale, dodala bi le še to: če in ko se boš odločila za odhod, nikar takoj na silo ne išči potencialnih kandidatov za možev nadomestek, umiri se, razčisti sama s sabo, uživaj s hčerko, vsak in vse ima svoj čas.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 20:27:18   
Netopirčy81
Tudi jaz mislim, da si si že sama odgovorila. pa srečno!

_____________________________

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 20:36:55   
Gina
Samo preblisk: Ali sta vidva s štajercem iz spodnjega posta mož in žena? Dva vidika podobne zgodbe.user posted image user posted image  Čist komot bi jo dva tako videla, vsak pač z svojega konca.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 20:45:00   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Samo preblisk: Ali sta vidva s štajercem iz spodnjega posta mož in žena? Dva vidika podobne zgodbe.user posted image user posted image  Čist komot bi jo dva tako videla, vsak pač z svojega konca.


Se mi zdi, da ma štajerc fantka, maaja pa punčko. Pa glede na to, da on piše, kako nobeno noč ni spal, ampak je vstajal in pomagal rihtat otroka, ta pa piše, da njen mož ni niti 1x ponoči vstal, sta to skoraj zagotovo dve različni zgodbi. user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 21:05:52   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Samo preblisk: Ali sta vidva s štajercem iz spodnjega posta mož in žena? Dva vidika podobne zgodbe.user posted image user posted image  Čist komot bi jo dva tako videla, vsak pač z svojega konca.


Se mi zdi, da ma štajerc fantka, maaja pa punčko. Pa glede na to, da on piše, kako nobeno noč ni spal, ampak je vstajal in pomagal rihtat otroka, ta pa piše, da njen mož ni niti 1x ponoči vstal, sta to skoraj zagotovo dve različni zgodbi. user posted image


Ma kaj pa vem, a ti ne poznaš kakšnih kolegov, ko ti ona reče, da je v 90% ona vstajala, on pa trdi, da je enako mnogo vstajal kot ona? Pa štajerc piše, da je z otrokom popoldne, ne piše pa, al od nekdaj, al samo zadnje čase, ona pa piše, da je prej bil odsoten, kar tudi štajerc priznava, da je bil prej več odsoten, ker je veliko delal, zdaj pa je malo več doma in se več z otrokom ukvarja,  kar ona piše enako, pa pišeta oba da on več zasluži, pa štajerc daje vtis, da mu je to pomemben vidik, ona pa pravi enako, da je njenemu to pomembno, pa oba sta se hitro poročila in govorita o približno enako starih otrocih (pustimo vnemar, da si človek lahko izmisli otrokov spol, ker ni pomemben za zgodbo, enako ne to, kje točno stanujejo, al pri sebi al pri starših - pa v bistvu štajerc sploh ne pove, al ima fantka al punčko, ves čas govori o otroku- spola po tem ne moreš določit), pa ona piše,d a nima več odnosa do njega, ne čuti nič, štajerc piše isto o njej, ona piše, da seks ne štima, pri njemu isto...prvo leto je bilo pri obeh fajn, sta se razumela, preživljala čas skupaj.... Ma dosti tega je skupnega, če malce bolj razmisliš. user posted image user posted image  Samo iz različnih perspektiv je napisano in dodatki so različni, kakor pač kdo doživlja.

< Sporočilo je popravil Gina -- 5.11.2009 21:08:23 >

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 21:17:25   
kamilija
Pojdi!
Jest bi že zdavnaj umrla od osamljenosti.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Ali naj ostanem ali grem? Prosim za mnenj...
5.11.2009 21:18:56   
bskrle
Glej jaz sem grozna zagovornica zakona in družine, ampak vi to niste. Odseli se z otrokom, poprej pojdi na kako družinsko terapijo,
morda bo on končno sprevidel, da bo treba drugače zastaviti.
Pojdi na CSD in se pozanimaj, kako in kaj v tvoji situaciji - skratka delaj na sebi, ne bodi le kuharica, perica.
Dobodi si pomoč, pri varstvu,da boš lahko kam šla.


_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 21:26:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?