|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nose...
3.8.2005 12:17:37   
daya
Pozdravljene!

Zdajle se vračam s prvega pregleda pri gin. noseča sem 7 t 3 dni. Ploda se žal ni videlo, zato me je gin. naročila še v petek. Rekla je da je možno da je samo tako obrnjen da se ga ne vidi.

Jaz pa se bojim da se mi bo ponovila zgodba kot v prvi nosečnosti, ko ploda tudi ni bilo in sem morala na čiščenje. Vmes sem rodila punčko. Prosim vas za malo tolažbe, ker sem se nosečnosti zelo veselila, zdaj pa se bojim da bo spet tako kot prvič.

Hvala za vaše izkušnje oz. izkušnje vaših znank.

Lp,


Daya
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nose...
5.8.2005 18:46:11   
mihi78
pozdravljena,
meni se plod tudi ni videl pa so čakali skoraj do 9. tedna in potem ugotovili, da gre za blighted ovum, se pravi ploda ni bilo.
po drugi strani pa poznam primere, ko se je :duda: pokazal dokaj pozno, okoli 7., 8. tedna tako, da nikar prehitro ne obupaj :rozica::rozica::rozica::rozica:
lp pa sporoči izid naslednjega pregleda.
držim pesti, da bo vse OK!!! :muca:

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nose...
5.8.2005 21:39:12   
bskrle
Ja, ampak se je zmotila vštetju. ona je trdila,da sem noseča 7 t, bila sem pa dobre 4.
Še enkrat sem šla na pregled in je bilo vse v redu. Med tem sem se 1 teden sekirala...

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nose...
6.8.2005 21:37:29   
mihi78
me veseli, da je vse OK :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nose...
10.8.2005 15:25:46   
zalla
Pozdravljena!!

Tudi meni se plod ni videl, tudi pri 9 tednu ne. Moj ginekolog me je dal na čiščenje, pa sem šla še po drugo mnenje, pa mi je tale tadrugi rekel, naj še počakam, nato sem pa imela čez nekaj dni ss!! Vse zgodbe pa se ne končajo tako žalostno. Poznam primere, ko so jih poslali na čiščenje, pa niso šle, pa so normalno donosile. Predlagam ti, da preden greš na čiščenje, če te bodo dali ( kar pa zelo radi in pogosto naredijo) greš še po drugo mnenje. Če boš pa začela krvavet pa brž v bolnico. Morda se še da kaj rešit!!

V upanju, da bo vse v redu, ter da bosta spomladi že pestovala svojega :duda: te lepo pozdravljam!! Pa naj vaju :angel::angel::angel::angel::angel: spremljajo!! Zala

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nose...
12.8.2005 17:23:28   
daya
Hvala za vaše odgovore. Sem bila še 1x na pregledu in se žal še vedno ni videlo ploda tako da me je gin. poslala na čiščenje, ki so mi ga hoteli narediti kar takoj. Vendar smo se ravno odpravljali na dopust in sem rekla če lahko še 1 teden počakam in so rekli da lahko. Tako da grem 16.8. na čiščenje, čeprav jaz še vedno malo upam da se bo pa takrat kaj videlo čeprav je možnosti skoraj nič ampak vseeno.

Drugače pa hvala za spodbudne besede. Zdaj sem se že kar malo poslovila od tega otročka, tako da že razmišljam kdaj bom spet lahko zanosila in se že zelo veselim nove nosečnosti, čeprav ta še ni končana (in upam da tudi ne bo-upam na čudež.

Lp,

Daya

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?