|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ameriški hladilnik
6.8.2009 16:14:58   
frutka_
Kupujem novi hladilnik in mož se zelo navdušuje nad ameriško varianto hladilnika. Ima katera izkušnje z njimi, kako ste zadovoljne, so glasni. Všeč mi je kombinacija s skrinjo pa še ql zgleda.
Gledala sem LG-jevega z ledomatom in mini barom.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ameriški hladilnik
6.8.2009 18:58:24   
misa4
Svakinja ima takega LG, je ful zadovoljnauser posted image  Jaz bi ga tudi, samo nimam tok prostorauser posted image žal.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ameriški hladilnik
7.8.2009 8:58:01   
timoteja
Mojemu je ta tudi ful všeč, tako da ko bomo menjevali, bo verjetno kaj takšnega...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ameriški hladilnik
7.8.2009 13:32:20   
Lenchi
Pri nas ga imamo, vendar pazite, kam ga boste postavili, saj zraven kuhinje zgleda dokaj grdo, saj vrata hladilnika gledajo 10 cm čez elemente (ni vse v liniji). Mi ga bomo v novi kuhinji postavili na svojo steno, da ne bo imel "stika" z element :).
Drugače je pa čisto tih, ima veliko predalov, ki so zelo uporabni. Mi imamo takega brez ledomata, saj le-ta zavzame velik del skrinje.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ameriški hladilnik
7.8.2009 14:53:02   
trixi
Mi imamo tega LG z barom in ledomatom, ma super je. Čisto tih, no, malo poropota takrat ko dela led, ko kocke padajo v posodo. Je pa res globlji, samo pri nas je kuhinja taka, da ima eno nišo, prej so bila tam vrata, ki smo jih zazidali, prostor kot nalašč za tale hladilnik, ker rabiš tudi prostor za vrata odpirat. Si ga ne predstavljam da je s hrbtnim delom v isti liniji z ostalimi kuhinjskimi elementi, po moje bi res čudno izpadlo, da bi tako ven štrlel.

(odgovor članu Lenchi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ameriški hladilnik
7.8.2009 20:55:23   
5ra_28
Midva ga imava, LG, z ledomatom in dozatorjem vode in sva ful zadovoljna in ful sva si ga želela.

- je tih ( res edino zaruži ko led pade v ledomat in ko padajo kocke ven v kozarec recimo)
- skrinja je dovolj velika (noter imava fuuul zmrznjene zelenjave, sadja in mesa za skoraj cel mesec)
- plastika noter je fuuul kvalitetna in kompaktna!!! Sploh če primerjaš Gorenjevo plastiko noter, za bruhat!!!!!! Sva primerjala pri nakupu hladilnika Gorenje Ora Ito (ker imava pečico in ploščo Ora Ito), pa je plastika noter fuul cenena in tanka, da se hitro polomi, cena pa približno 100 e razlike. Gorenjev (skrinja spodaj, 3 predali), je nekaj čez 800 eur, ta LG ameriški pa je stal 999 eur (v akciji lani v Big Bangu), pa še popust na gotovino je bil 5 %. Pa sva se selila letos, lani pa ga kupila, 6 mescev prej, pa so nama ga hranili v Big Bangovem skladišču!!user posted image

Če hočeš imeti na ledomat in vodo, rabiš povezavo z vodovodom, naredi ti vsak vodovodar, ker je cev že zraven. Edino, če stoji stran od kuhinje, je pač cev speljana, to moraš vedet.
Je pa na dotoku vode filter zadaj, tako da je voda filtrirana in vedno hladna. Meni je ful fajn.

Edino hladi pa fuuul. Midva imava 5 stopenj za skrinjo in hladilnik, pa imava na najvišji temperaturi (najmanjše hlajenje), pa je fuul hladno, rabiš da se navadiš.

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ameriški hladilnik
7.8.2009 20:57:03   
5ra_28
Sam če ne uporabljaš leda recimo ali če se ne pije doma voda iz pipe, potem nima smisla, ker se led v ledomatu dela in se mora praznit, da se obnavlja, drugače vse skupaj zmrzne.

Nama led paše super v red bull vodke.user posted image

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?