Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

vprašal, če imam še tisti parfum, ki sem ga uporabljala, ko sva se spoznala.
  vprašal, če imam še tisti parfum, ki sem ga uporabljala, ko sva se spoznala. (Kaj je od takrat res že skoraj 11 let!?!?) Ker on bi rad, da bi ga spet začela uporabljati. Saj ne, da mu moj zdajšnji vonj ne bi bil všeč
  (Kaj je od takrat res že skoraj 11 let!?!?) Ker on bi rad, da bi ga spet začela uporabljati. Saj ne, da mu moj zdajšnji vonj ne bi bil všeč , vendar se spomnim, da mi je takrat večkrat omenil, da mu je anais anais zelo všeč. In sem včeraj v DM iskala in ga nisem našla. Ne vem, če ga sploh še izdelujejo, ker je na sceni že več kot dvajset let in je morda že tudi malce zastarel, vendar, če katera ve, kje bi se ga dalo še dobiti, bi prosila za info. Hvala!
 , vendar se spomnim, da mi je takrat večkrat omenil, da mu je anais anais zelo všeč. In sem včeraj v DM iskala in ga nisem našla. Ne vem, če ga sploh še izdelujejo, ker je na sceni že več kot dvajset let in je morda že tudi malce zastarel, vendar, če katera ve, kje bi se ga dalo še dobiti, bi prosila za info. Hvala! 

, je pa res, da ima vsak svoj okus... Minka Pobalinka, tudi meni se ne zdi tako drag, je pa to 30ml steklenička, na strani exfashion.net ga imajo pa 100ml za 60 eur, kar je pa še dosti bolj ugodno.
 , je pa res, da ima vsak svoj okus... Minka Pobalinka, tudi meni se ne zdi tako drag, je pa to 30ml steklenička, na strani exfashion.net ga imajo pa 100ml za 60 eur, kar je pa še dosti bolj ugodno.