|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ankaran ali Portorož
23.3.2012 14:09:22   
Češnja
Odločamo se za letovanje in izbiramo med Portorožem (hotel Barbara) in Ankaranom (vile Cedra). Prosim tiste, ki imate informacije iz prve roke oz. lastne izkušnje, da napišete svoja mnenja o eni ali drugi destinaciji. Hvala.
Pozdrav vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ankaran ali Portorož
23.3.2012 18:54:04   
kimica86
Če iščeš prostor, kjer se boš lahko fajn okopala (morje) je to zagotovo Portorož.. Če pa iščeš večji mir v naravi pa Ankaran.. Ne vem kaj je pri tebi prioriteta..

(odgovor članu Češnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ankaran ali Portorož
23.3.2012 20:34:59   
dayya
Če bi se jaz odločala za Slo morej se nebi ne za Portorož - prehrupno, gužva ..., ne za Ankaran , preveč vse v bregu ... bi se pa po vsej verjetnosti za Izolo za depandanse Mirta v Simonovem zalivu, res da voda tu ni glih najboljša, če se pa sprehodiš do svetilnika je pa slika popolnoma drugačna :)))

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ankaran ali Portorož
25.3.2012 10:58:24   
jabi babi
definitivno se jst nebi odločila za portorož....v ankaran smo hodili skoraj deset let že pred leti z mojimi starši,nato smo kasneje kampirali tam kot mulci....meni je tam luštno,mir,senca....če pa rabiš zabavo se odpelješ do portoroža zvečer....pa tud morje je čist kul...mi še sedaj ko imam že svojo družino večkrat skočimo do ankarana....mi je kot domača vas:))))

(odgovor članu Češnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.
IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje počasi prihaja, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji. Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?