Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Malo bolj moraš pazit, ko pripraviš sestavine za kasnejšo peko - predvsem vrstni red, ko stresaš v modul.
Dajem pa 1/2 frišnega kvasa. Je pa res, da je treba malo sprobavat. nor. namesto mleka daš vodo, namesto frišnega kvasa daš suhi kvas,... No meni je nabolj všeč kruh narejen po naslednjem receptu: 3 dcl mleka ( če je mleko toplo potem testo zelo vzhaja, zato ga zdaj dajem kar iz hladilnika ), olje ( naredim 2-3 kroge po pekaču
), v žličko, ki je bila priložena dam sladkor in sol, nato moko 540 g in nato še 1/2 frišnega kvasa, ki ga razdrobim. Imam pa aparat od CIATRONIC-a. Pa dober tek.
.

