Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je bil star 6 mesecev) na Flixotidu 50 2 krat dnevno in Singulair zrncih vsak večer, pa je bilo treba it kljub temu na zdravljenje v bolnico( na inhalacije Vnetolina in beroduala).
.
Jaz jemljem singulair in prej sem jemala filxotide 250mg,pa sem imela huda poslabšanja. Nato so mi flixotide zamenjali z močnejšim zdravilom,singulair pa enako naprej in sem imela spet tako hudo poslabšanje,da sem bila več kot en teden v bolnici na kisiku in bilo je zelo kritično,ker so mi pljuča odpovedovala. Pa sem težila,da mi naj dajo zdravilo,da do tega ne bo prihajalo in mi je zdravnik razložil,da NI čudežnega zdravila in da oni lahko z zdravili astmo samo nadzorujejo,da je manj intenzivna in povzroča manj težav,sama astma pa je neozdravljiva in bo ostala. Tako,da tudi če jemlješ zdravila redno in ti pomagajo,pride vseeno do poslabšanj. Največkrat posledično zaradi kakih viroz ali prehladov.