|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtopasovi v drugi vrsti
13.11.2008 16:54:29   
Sandra11
Zdravo,

vozimo Grand Scenica in v kratkem dobimo še tretjega otroka, kar pomeni, da bomo v drugi vrsti imeli tri otroške avtosedeže. Eden bo seveda "lupinica", dva avtosedeža pa se že pripenjata z avtomobilskimi pasovi. Zanima pa me sledeče. Ker je prostora med samimi avtosedeži izjemo malo je zelo težko pripeti pas v stol, oz. moraš biti že pravi gimnastičar, da se stegneš ter zapneš pas.

Zato smo začeli doma razmišljati, kaj bi se dalo storiti in prišli na idejo, če bi mogoče na trgu obstajal kakšen adapter oz. podaljšek, (20 do 30 cm) ki bi ga pripel v avtomobilski stol, varnostni pas avtomobila pa bi nato zapel na konec tega adapterja in se ti tako ne bi bilo treba stegovati med avtosedeži.

Če je kdo kaj podobnega kje zasledil naj prosim sporoči.

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avtopasovi v drugi vrsti
13.11.2008 23:29:41   
lelaval
Midva sva ta problem pasanja pri 3 otrocih rešila tako, da sva kupila drug avto - za 7 oseb. Tako imamo 3 vrste - prva je rezervirana za naju 2 user posted image , v 2. in 3. pa so otroci. 

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Sandra11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Avtopasovi v drugi vrsti
14.11.2008 11:46:44   
mighi
Midva sva ta problem pasanja pri 3 otrocih rešila tako, da sva kupila drug avto - za 7 oseb. Tako imamo 3 vrste - prva je rezervirana za naju 2 , v 2. in 3. pa so otroci.


Če bi šel v 2.vrsto ISOFIX avtosedež bi bilo ceneje. (tega ne vežeš s pasom)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Avtopasovi v drugi vrsti
21.11.2008 8:26:08   
maja1488
Mi tudi rabimo ta podaljšek, ker je pas prekratek za okrog lupinice. Pa ga nisem nikjer našla. Na amzs sem klicala, pa niso imeli pojma o čem govorim. Pri proizvajalcu avta tudi ne.

(odgovor članu mighi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Avtopasovi v drugi vrsti
23.11.2008 16:22:16   
Sandra11
Pri nas smo prišli do zaključka, da jih bomo pač mogli sami narediti ter jih dati skupaj zašiti, ker jih nikjer ne zasledimo. Bomo na kakšnem avto-odpadu kje zbrskali iste varnostne pasove ter vzeli ven kar potrebujemo. Hvala za odgovore.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Avtopasovi v drugi vrsti
28.11.2008 14:09:24   
mighi
Kaj lupinico že imate?
Če ne, kupite takšno z osnovo (vežeš samo 1x, potem samo sedež v osnovo brez vezanja).
Mi smo ravno nabavili npr. Chicco autofix plus, pride pa cca 130€ nova.

(odgovor članu Sandra11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?