|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Batagelov vodni sesalec
14.10.2005 14:10:42   
rainbow
user posted image Pozdrav!

Me zanima, ali ima kdo ta sesalec in kako je z njim zadovoljen!
Se splača toliko denarja dat (114.000 sit), je uporaben?

Meni je všeč ideja, da tudi briše na mokro, torej namesto metl z gobami ali krp.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Batagelov vodni sesalec
14.10.2005 14:18:07   
jogina
Pozdravljena.

jaz sicer nimam batagelov sesalec, imam pa delfina , ki je podoben in sem prav zadovoljna, tako da ti ga priporočam. Cena sesalca sicer takrat v akciji 60.000,00 sit.

lp

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Batagelov vodni sesalec
14.10.2005 15:15:49   
PIKA
Jaz pa ti bom tako povedala: imam Igea Practic od Batagela in sem z njim zadovoljna, vendar: nikoli ga ne uporabljam za suho sesanje, ker je menjava vseh tistih dodatkov preveč zamudna, zato za suho uporabljam že od prej Vorwerka. Stroj čisti zelo lepo vse keramične površine, tudi v fuge, kar s krpo težko dosežeš, razen če se vržeš na kolena in drgneš. Je pa zelo okoren za rokovanje, ker se tista kanta za tabo kar naprej nekam zaletava, tudi cev bi morala biti mehkejša, tako pa se venomer klobasa. Izpraznjevanje posode z vodo je zoprno, ker je težka, ko stakneš cev za izprazniti posodo, vse zmočiš po tleh. Predvsem pa pazi, ker ti bodo na vsak način hoteli podtakniti ta model, kljub temu, da imajo veliko modelov samo za mokro pranje, pa jih ne predstavijo (sem videla v katalogu), ki so seveda cenejši !!!. Za zaključek: dober stroj za večje keramične površine in močne roke. Pa še to: kupili smo ga, ker živimo na deželi in imamo v hiši vedno veliko živali (2 psa, 5 mačk in 1 zajca).

(odgovor članu jogina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Batagelov vodni sesalec
15.10.2005 18:16:35   
Grascakinja
Jaz imam Igea sesalec. Meni je primeren samo za generalna čiščenja - zato nekaj tem višje iščem sesalec za vsak dan.

Sam sesalec sicer ne zavzame toliko prostora, ampak vsi tisti priključki... pa vedno ga vlečeš za sabo kot prikolico. Nerodno je praznjenje težke posode v WC, vedno imam pol celo kopalnico umazano, in po praznjenju sesalca te čaka še čiščenje sesalca in filtra. Poleg tega je prezakomplicirana menjava iz suhega sesanja na mokro čiščenje (razstavit, filter dol, gobo gor, zamenjat koleno, separacijsko posodo ven, dodat posodo za vodo, vzet drugo cev in drug nastavek za cev). Poleg tega so gladki podi po čiščenju z njim vedno lisasti. Kar se tega tiče je najboljša dobra stara vileda močo. 

Skratka, naroči si predstavitev, potem pa razmisli, kako in kaj. Kot pravim, za generalke je kul, tudi za čiščenje zraka (sem alergik na pršico) je super, pa za mokro čiščenje sedežne ali avtomobilskih sedežev, za vsak dan pa čist mimo, pa še celo omaro rabiš za vse pripomočke zraven.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Batagelov vodni sesalec
15.10.2005 18:29:09   
Jančika_
Za vsak dan res ni. Jaz sesam z Igeo Practic enkrat na teden. Za vmes imamo en no name sesalec za 8 jurjev. Ampak moram reči, da vmes večinoma niti ni treba sesati, ker Igea super očisti.

Mokrega čiščenja v enem letu, odkar jo imam, še nisem izvajala, tako da tega ne morem komentirati. Na razstavljanje in čiščenje sesalca se hitro navadiš, meni sploh ni problem. Prvič in drugič sem še malo lovila, zdaj gre pa super. Za vse nastavke in cevi imava škatlo s pokrovom, ki je pod posteljo.

Sesam pa vse - z nastavkom s krtačko tudi vse police itd, tako da prahu sploh ne brišem več. Mene pri sesalcih na vrečko moti tisti vonj po postanem prahu, ki se širi kljub 1000 filtrom. Pri Igei je zrak potem res boljši.

V kratkem bom začela tudi mokro čistiti - zdaj imamo v predsobi namreč itison, položila pa bova laminat in potem bodo povsod gladke površine, pa se bo že splačalo.

Preden sva nabavila Igeo, sva si od tasta sposojala Vorweka - po mojih opažanjih po uporabi Igee stanovanje dlje ostane čisto. Mačke se začnejo vleči po kotih šele peti - šesti dan, pri Vorwerku pa nekje tretji dan.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Batagelov vodni sesalec
16.10.2005 13:13:00   
rainbow
Hvala punce za dragocene nasvete, ki so me malo zmedli; glede moje odločitve, mislim. V stanovanju nimamo ravno dosti prostora, pa tudi ni mi všeč, že ko naš sesalec za sabo vlečem, vedno kam ruknem z njim (in kaj poškodujem)
kako pa je kaj s tepihi, mi imamo secer samo enega, vendar je v otroški sobi, in ta mala je ful rada na njem, ta večja pa ga umaže blazno-smetke, plastelin, in z našim sesalcem ga sploh ne morem temeljito posesati.user posted image

Sicer pa imamo po celem stanovanju razen v kopalnici in wc parket.

no, thanks, se bomo še odločaliuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Batagelov vodni sesalec
19.10.2005 12:18:27   
ninocka
Tut jst mam en batagelov sesalec, ki smo ga v zacetku se neki uporabljali, zdaj pa ze eni 2 leti zdi v kotu pod stopnicami. Sem sploh pozabla, da ga mamo in sem ga zadnjic slucajno vidla user posted image .
Men ni prakticen, ker je zelo tezek in okoren (mi pa zgleda kot en robotek, sem mu hotla ucke nalept, da bi bil bolj simpaticen user posted image ), pa pucanje sesalca je blo vedno kriza, tezko, sploh pri nas, ker imamo tak nizek vodni pritisk in se pol ni dal lepo spucat. Ce si pa par dni pustu vodo v njem, je pa tko smrdel user posted image .
In smo potem kupili se enega navadnega, tistga smo pa rekli, da ga bomo meli za cez vikend pucat. Pa se je, ko se je enkrat pospravil, upokojil za vedno.

Po prebranih odgovorih ostalih uporabnic, vidim da ima vecina 2 sesalca - tega + se enega lazjega, za vsakodnevno sesanje.
Glede na to, da si napisala da nimas placa, ti priporocam da raj namest da kupis 2 sesalca za isti denar kupis en orng, dober sesalec, ki ti bo zavzel malo prostora.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?