Anonimen
|
Prosim za pomoč,ker drugače se mi bo zmešalo. V (srečni?) zvezi sem leto in pol.Takoj po partnerjevi ločitvi oz. prekinitvi prejšnje zveze,v kateri je bil prisoten otrok.Stvar na sodišču še vedno ni končana,kljub temu,da je ločitev sporazumna.Na sodišču je vloga že skoraj 6mesecev in nič(sporazumi so ponavadi rešeni v 2-3mesecih).V vlogi je napisano,da starš, ki nima skrbništva nad otrokom,plačuje od začetka tega leta preživnino,ki je bila postavljena pri notarju.Otrok seveda v teh treh mesecih ni dobil še nič.Vsa stvar se nikamor ne premakne. Druga stvar.Bivši partner mojega partnerja je lani pozimi razbil njegov avto -še vedno ni popravljen.Moj partner pravi,da ne razume,zakaj me moti in zakaj bi se to moralo rešiti(halo??? unilena je NJEGOVA lastnina!!!) in kaj ima to veze z nama in da sem materialist in ne vem kaj še vse(da če sem z njim zaradi avta,pa naj grem...itd.). In ko ga lepo prosim,ni efekta.Ko to naredim na grši način,ni efekta.Ko sem že na robu z živci,ni efekta.Ne prošnje,ne grožnje,ne to,dabom preprostopač šla........nič. Vse,kar mi skoz meče naprej,je,da pa naj grem,če z njim nisem srečna.In da naj si pa najdem drugega,ki bo imel avto,pa ne bo imel bivše žene itd.Zakaj bi morala JAZ zaradi enega neodogovornega odraslega človeka(bivši partner) pustiti nekoga,ki ga ljubim? Ne vem več kaj naj naredim.Zdaj mi je postavil,da se naj do polnoči odločim,kaj hočem.Če ostaneva skupaj,ali ne.Sem že odločena in o tem niti ne rabim razmišljat,samo tako zelo boli ta brezbrižen odnos do mene in njegove lastnine.Z ljubeznijo otrok ne moreš nahraniti,niti nikamor peljati,niti v ljubezni živeti.In če bi bila tak materialist,kot mi očita,potem bi si iskala nekoga premožnega in ne vem kaj še vse.Pa daleč od tega.Zarad mene ne rabi imeti NIČ,samo naj se ne pusti prinašat okrog in naj stvari reši do konca in predvsem postvai meje in bivšemu partnerju in meni. Kaj naj?Kako mu naj dopovem,da te stvari pač so pomembne?On pravi,da če bi bil na mojem mestu,ga to ne bi motilo,če bi vedel,da je samo on moj.Ja,vse to vem, vem, da me ima rad itd.,ampak URADNO je pa še vedno .................
|