|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča ritka
1.1.2012 14:31:05   
Brbs
Naša triletnica je v petek dobila drisko in vročino, včeraj je zakuhala nad 39 in dobila bolečine v trebuščku, sploh v sedečem položaju.
Šli smo k dežurnemu, pa v bolnico, slepič so izključili in zelo težko postavili diagnozo. Še najbolj verjeten bi naj bil nek gastro...itis, previdevam da vnetje črevesne sluzice.

Mala ni bruhala, danes je brez vročine, precej jo filamo s tekočino (apetita nima), da ne bi prišlo do dehidracije (mislim da so jo zaradi tega tudi želeli obdržati v bolnici).

Pred njo je drisko in vročino imel njen bratec vendar je bilo po dveh dneh ok (danes slabost v trebuhu čuti tudi moja mama).

Danes bolečine v trebuščku nima več, je pa še vedno neješča in vidno utrujena. Kar pa me zdaj moti, pa je bolečina v ritki! Stoka, da jo boli ritka, ampak ne moremo zvedet ali jo peče (od driske, ki sicer ni pogosta oz obilna) ali boli cela. Včeraj so ji tudi merili temperturo v ritki in sumim, da so jo takrat še bolj razboleli.

Ne vem, ali naj to bolečino v ritki resno jemljem ali ne. Doktorji že včeraj niso mogli dat diagnoze, ne bi rada da jo zaradi vnete ritke zaradi driske in termometra zadržijo v bolnici.

Je katera imela podobno izkušnjo? Ritko mažemo s kremico, veliko pije (na silo), vročine nima več. Samo ta boleča ritka me zdaj skrbi....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča ritka
3.1.2012 9:39:28   
Brbs
nobenega odgovora? user posted image  torej nobene podobne izkušnje?

po kakanju (driska) je bilo ze en čas dobro, potem se je spet bolečina vrnila oz. bolečina v trebuščku in ritki se izmenjujeta, že 3 dni user posted image  upam, da danes pediater uspe postaviti diagnozo.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Boleča ritka
27.10.2014 8:38:37   
surdi
Ojla!
Mi znate povedati kaj je bila pri vas diagnoza glede boleče ritke,...pri nas je seaj mai imel virozo je dva dni bruhal, včeraj pa driska in danes ko se je pokakal je zelo jokal ampak ni trdo še vedno je tako bolj mehko blato?Pa me skrbi, kaj bi ta bolečina lahko bila, pa niti ne da rite previt,...kar prej nikoli ni bil problem?
Hvala .l

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Boleča ritka
27.10.2014 9:04:54   
petea
glede na to, da sedaj razhajajo viroze z vsemi možnimi simptomi in v raznoraznih oblikah prebolevanja, je največja verjetnost, da je dobil virozo, ki pa jo pač preboleva vsak po svoje (naš svež primer: en otrok je virozo prebolel le z drisko in smrkastim nosom, drugi z visoko vročino, bolečim grlom in z veliko utrujenostjo)


če je veliko kakal, je čisto verjetno, da ga, ko sede na (razdraženo) rit, le-ta boli; sedaj, ko pa je cel razbolel, pa je lahko še bolj občutljiv

seveda pa je dobro, če otroka opazuješ in se pri dvomu oz. spremembah na slabše obrneš na zdravnike

< Sporočilo je popravil petea -- 27.10.2014 9:06:30 >

(odgovor članu surdi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?