|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleče (razpokane) bradavice
5.5.2006 22:47:01   
Baucka
Tako kot veliko mam na začetku nisem znala dojiti moj sonček pa tudi ne, tako sem si povzročila razpokane bradavice. To je lahko velik problem, saj zelo boli ko dojiš, dojiš vsakih 6 ur na isti dojki (če daješ po en obrok iz ene dojke) tako da se bradavica sploh nima časa spočiti.

Z vami bi rada delila izkušnjo, kako to pozdraviti in dojiti naprej. V porodnišnici si vzamite kremo lanolin, tako da si boste bradavice začele negovari takoj. Obstajajo še lanolin blazinice, katere so dosti boljše kot blazinice ki vpijajo odvečno mleko, saj se na poškodovano bradavico ne primejo zdraven, saj so namazane z gelom. Boljše je preprečiti, kot zdraviti.

Cimra v bolnišnici mi je pokazala zelo praktično stvar. Tiste spodnje hlačke, katere dobiš v bolnišnici (tiste mrežaste), lahko zelo enostavno spremeniš v moderc. Tam ko se spodaj skup držijo jih samo prerežeš in moderc je tu. Ta vas ne bo tiščal in ne bo povzročal pregrevanje dojk.

Ko pa imate že konkretno boleče bradavice z ranicami ne bo pomagalo nič od tega, ampak bo pomagala krema germastan. Na žalost se dobi samo v avstrijskih lekarnah, dela pa čudeže. Po dojenju si najprej umiješ bradavice z mlačno vodo, jih na zraku posušiš in na tanko namažeš. Res ful pomaga.

Tako. Pazite na svoje bradavice in fajn obilo zadovoljstva z dojenjem.

Še en nasvet. Gnjavite v bolnišnici sestre, kako dojiti. One so pravi strokovnjaki, tako ti fajn pristavi malega sončka, da zgrabi kot se šika.
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Otrokova slabovidnost
_Anja_

Kdo vas je opomnil na to, da otrok slabo vidi?

Vzgojiteljica v vrtcu (35%)

Otrok (16%)

Babica (4%)

Ugotovil/a sem sam/a (44%)


Število vseh glasov: 122

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!