|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine po SS
8.1.2011 16:20:44   
Anonimen
Pozdravljene!

Zanima me, koliko časa po SS ste čutile bolečine v sp. delu trebuha. Abrazijo sem imela 3 dni nazaj, krvavim skoraj ne več, sem pa napihnjena kot balon, stalno me napenja, ko moram na veliko potrebo je pa sploh "krasno"- boli ful. Imam občutek kot da so me nafilali z zrakom user posted image Je to normalno? Po kolikem času mine?

Najlepša hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine po SS
8.1.2011 17:28:50   
katra55
Bolečine po abraziji niso normalne. Mene je ful bolelo, sploh ko sem se vsedla me je fejst zabolelo. Jaz sem šla nazaj v bolnišnico in sem dobila antibiotike in injekcijo za krčenje maternice.
Pojdi raje nazaj, da te pregledajo, bolje iti zastonj kot da je kaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine po SS
8.1.2011 20:07:51   
nati29
Jaz nisem imela posebnih bolečin, sem pa res počivala. Mogoče imaš pa težave s prebavo? Če ne, pa res raje pojdi nazaj, da pogledajo, če je vse OK.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečine po SS
9.1.2011 14:03:56   
Anonimen
Saj, čudno sem mi zdi, ker me ne boli maternica ali jajčniki...prav v črevesju čutim bolečine. Prebavo imam normalno...vsako jutro grem, pa tudi nimam trdega blata, pa me vseeno boli med odvajanjem.

Bom počakala še do jutri, potem grem pa nazaj, če ne bo boljše. Kam moram pa pravzaprav iti- na oddelek, ali v sobo 32, kot za nujne primereuser posted image Za LJ govorim...pa oprostite moji nevednosti...

Hvala

LP

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečine po SS
10.1.2011 8:58:09   
1buba
Jaz sem imela abrazijo novembra in moram reči da sem imela podobne probleme. Občutek sem imela kot da so mi "premaknili črevesje", bolečine so bile med sicer normalnim izločanjem. Vendar je bilo v roku enega meseca spet vse normalno. Upam da se tudi tebi kmalu normalizira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolečine po SS
19.2.2011 16:40:04   
sivk1
čao!

jaz bolečin po splavu nisem imela, pa tudi na čiščenje nisem šla, ker je šel plod ven. občutek kot bi rodila. po enem tednu me je gin. pregledal in rekel, da je okuser posted image .  rekel je še da naj z zanositvijo počakamo tri mesece.....sedaj je že pol leta pa še vedno ničuser posted image . splav sem imela v 7 tednu. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bolečine po SS
13.4.2012 20:01:42   
Anonimen
jaz sem danes 4. dan po abraziji in zdi se mi, kot da me vedno bolj boli v spodnjem delu trebuha...kot pri m, krči na vsake toliko časa... ampak so takšni krči kot pri kar močni m.

a je to samo krčenje maternice?
sicer se pa počutim v redu...

(odgovor članu sivk1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?