|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v maternici?
15.12.2007 16:33:23   
Taja 25
Zanima me kako ste ve čutile ovolacijo?
Namreč sem  mesec in  pol  po abraziji do zdaj je nisem čutila in tudi zdaj ne vem če je to to.
Včeraj popoldne sem začutila bolečine v maternici in to kr fejst danes pa tako špikanje v jajčnikih zdaj pa ne vem al je to to al je kaj narobe z mano.
Malo me je strah.
Mam pa komaj v ponedeljek prvi pregled po abraziji ker sem zdaj komaj dobila izvide.
Sicer pazimo še zdaj do naslednje M ki bo konec meseca ampak zdaj se lahko vse hitro zgodi ker baje naj bi bile po posegu bolj plodne kot tudi po porodu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v maternici?
15.12.2007 18:48:10   
Anonimen
tudi jaz sem mela ss v avgustu,zdej že drugi mesec delamo nauser posted image  in tudi jaz sem slišala da gre v drugo lažje.UPAM!!!! o pa prepoznam po sluzi.

(odgovor članu Taja 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine v maternici?
22.7.2010 10:32:38   
ana_ana
 
Živijo punce.
Toliko sem brskala po vseh moznih forumuh da bi nasla kaj na to temo abrazija in ovulacija.tukaj je zelo malo receno na to temo ampak me vseeno zanima in upam na cim vec mnjenj in odgovorov.od abrazije bo jutri tocno 5 tednov M še nisem dobila,danes se mi je pojavila dokaj mocna bolecina-krci saj se sama nevem kaj,ob napenjanju me zaboli ko kihnem,spihnam nos,zakasljam...skratka ko se used in vstanem me zaboli taksen obcutek kot pri ovulaciji samo malo bolj bolece,vceraj sem opazla na hlackah zelo belo sluz in ko sem jo dala med prste je bila gosta in vlecljiva.sedaj ne razumem ali je mozno da je O tako pozno??zbegana sem hkrati pa tudi prestrasena da ni kaj narobe.dva tedna po abraziji sem bila na UZ in je bilo sve uredu malo je bilo se tekocine v maternici ampak v roku 2-3 dneh se je tudi to izloclio in do danes nic vse bp.
Hvala in lp.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?