|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boranja
13.3.2006 18:19:37   
andreja25
Mene pa zanima kako pripravite boranjo?Prosim če mi lahko napišete kakšen recept, bi bila zelo vesela.Hvala


Lep pozdrav


PDP.user posted image  3.6.2006

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 5.5.2006 22:53:50 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BORANJA
13.3.2006 19:53:31   
dulcinea
Jst pojma nimam niti kako tale hrana izgleda, kaj šele da bi vedela, kak recept.

A si poskusila iskat na kulinarika.net?

LP, D


_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu andreja25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BORANJA
13.3.2006 21:02:39   
urška
jaz jo naredim najraje z mletim mesom, original recept je pa se mi zdi z svinjino - vratovino.

meso torej narežeš predušiš na čebuli dodaš stročji fižol in zaliješ z juho, ter kuhaš. dodaš še  sol poper in obvezn šetraj

zraven pa pie krompir.

simpl stvar. pa dobra.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: BORANJA
14.3.2006 10:36:39   
Anonimen
Mmmmm, saj res. Hvala za idejo.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: BORANJA
14.3.2006 11:47:13   
al1*
Jaz naredim tako, da na čebuli popražim kose svinjine. Ko je popečeno, dodam malo paradižnikove mezge in malo mlete rdeče paprike in začimbe. Dodam stročji fižol, zalijem z juho ali vodo in dušim, dokler ni fižol mehki.

_____________________________

lp


(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kremasta čokoladna torta brez peke
Gostje vam ne bodo verjeli, da ste to slastno, kremasto čokoladno torto pripravili prek pečice. Vsekakor torta, ki bo zm...
Recept za dojenčke: Sladek krompir
Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za osemmesečnika in e...




Steklenička.
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.