|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brstični ohrovt!
30.1.2006 9:22:19   
CUKRČEK
Ojla,
dajte mi nekaj povedat. In sicer, kako kuhate brstični ohrovt. Fora je v tem, da ko v restavraciji naročim brst. ohrovt je božanski. Ko ga pa sama skuham je pa ogaben. Ga pač dam v vodo in solim. Bljak! Ali pa na pari dušim.....tud zanič.

Pojma nimam kaj naj naredim oz. kako ga naj pripravim da bo tako dober kot v restavraciji.

Kako ga ve naredite??

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brstični ohrovt!
30.1.2006 10:52:54   
Maček Muri
Kaj pa vem. Jaz ga vedno kuham v sopari in mi je krasen. Potem pa malo česna, peteršilja in olivnega olja, pa malo limone, pa je super solata. Ali pa samo zabeljen z maslom. Meni je boljši kot gostilniški.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Brstični ohrovt!
30.1.2006 10:53:56   
Maček Muri
Aha, še nekaj. A ga daš v mrzlo ali vrelo vodo. Vso zeleno zelenjavo je namreč treba dat v vodo šele, ko zavre. Tako tudi lepo ohrani barvo.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Brstični ohrovt!
30.1.2006 11:06:56   
Anonimen
Skuham v osoljeni vreli vodi, včasih dodam samo maslo, včasih ga naredim v solati z oljem kisom in česnom, včasih ga pojem kar tako, kuhanega na vodi. Meni je božanski. Sem ga pa dala tudi že v krompirjev golaž ali zelenjavno omako za k špagetom.

(odgovor članu Maček Muri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Domača ribezova marmelada
Ribez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...




Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: