Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cene pavšalov za prikolice 12.4.2009 20:06:58
|
|
|
|
j6
|
Ta je res precej huda mi imamo prikolico, v kampu PEškera čisto zraven Banjol, pa smo plačali 1600 evrov, zimovanje pa 100eur. Tko da je ta res mal divja.
|
|
|
|
RE: Cene pavšalov za prikolice 12.4.2009 20:15:16
|
|
|
|
nynna
|
Valkanela cona B 1950 evrov + 120 zimovanje
|
|
|
|
RE: Cene pavšalov za prikolice 14.4.2009 8:59:09
|
|
|
|
Tejči
|
Cres-kamp Kovačine, celo leto+zimovanje 2562 €.
|
|
|
|
RE: Cene pavšalov za prikolice 14.4.2009 9:04:20
|
|
|
|
Marogica
|
Mi nimamo tipičnega pavšala. Za celo leto( z zimovanjem vred) plačamo samo prikolico oz. plac s prikolico, ki znese 400€, ostalo(elektrika, avto, turistična taksa....) pa se plačuje po dnevih, kar smo tam, kar trenutno znese 13,5€ za 4 osebe skupaj. TOrej npr., da smo 20 dni doli je to 270€ + 400= 670 (torej nas dopust, kar se tiče kampa, pride samo toliko) Otok Ugljan, Lukoran
|
 | Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)

Ne. (
80%)

Kakor kdaj. (
20%)

Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!