Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... pa bo svet lepši in otrok bo kmalu tukaj....
- če kadim in sedaj neham pa sem živčna zaradi čika,da bojo otroku živci bolj škodli kot pa cigaret. Tako da ne se sekirat,če ti paše ti kar, saj veš kako pravijo,da naj bi nosečnica dobila vse kar si zaželi( v mejah normale), drugače bo imel otrok znamenje v tej obliki česar ni dobila. Po moje da si pa najmanj želiš da ti ima
kje na čelu znamenje-cigaret. Eh to so stare
čarovnice pravle. Sedaj v to ne verjamem, ko sem pa bila noseča pa sem verjela sam tolko da sem še mojga prepričala,da so mi v vsem ugodil. Mal sem žleht.
da si prenehala med nosečnostjo. Potrpi še malo oz. cigaret nadomesti s čim drugim, kot je ena pred mano predlagala, s sladoledom... Se mi pa zdi škoda, če si vzdržala 8 oz. 8 in pol mesecev, da bi sedaj spet začela. Verjami, otrok bo srečnejši, če ne bo v bližini mamice zmeraj v zadimljenem.